HUAWEI WATCH GT 4 Series Dilancar - GPS Lebih Tepat, Bateri Tahan Lebih Lama

Huawei secara rasminya hari ini melancarkan jam pintar terbaru mereka iaitu HUAWEI WATCH GT 4 Series. Menerusi jam pintar terbaru ini, Huawei berhasrat untuk merevolusikan industri fesyen dengan menggabungkan teknologi termaju, reka bentuk ke hadapan dan ciri kesihatan tertumpu pengguna dengan lancar.

HUAWEI WATCH GT 4 adalah generasi terbaru jam pintar perdana siri WATCH GT yang memperkenalkan ciri reka bentuk yang dipertingkatkan dengan fungsi kesihatan dan kecergasan.HUAWEI WATCH GT 4 mempunyai lebih daripada 25,000 muka jam yang tersedia dalam galeri dan membolehkan pengguna menyesuaikan mengikut gaya hidup dan kesukaan mereka untuk mengalami reka bentuk yang berbeza genre.

Menerusi jam pintar terbaru ini juga, Huawei melantik ikon fesyen dan kesihatan, Pamela Reif dan ahli sukan Olympik, Sir Mo Farah sebagai Duta Produk Boleh Dipakai terbaru HUAWEI.Antara ciri-ciri utama HUAWEI WATCH GT4 adalah ciri pemantauan tidur pada masa nyata (TruSleep 3.0). kesedaran pernafasan tidur, carian isyarat GPS automatik dan lebih tepat, jawab panggilan telefon, lebih 100 mod aktiviti sukan dan banyak lagi.Pra tempah HUAWEI WATCH GT4 sudah pun boleh dibuat sekarang dan untuk menjadikan anda sebagai pengguna terawal memakainya, anda boleh membuat bayaran deposit hanya RM50 di laman rasmi Huawei, sekaligus berpeluang memenangi satu lagi unit jam pintar itu dan hadiah Huawei yang lain.https://www.youtube.com/watch?v=zvuEfcKcjO8

{suggest}

Sumber: Siaran media Huawei

(Beli pelbagai produk Huawei dari stor rasmi di Shopee dan Lazada)

Berkaitan