Perkhidmatan airasia ride Kini Di Aplikasi foodpanda

airasia Superapp hari ini memaklumkan bahawa perkhidmatan e-hailing mereka, airasia ride kini boleh didapati di aplikasi foodpanda.


Ia hasil daripada kerjasama strategik antara 2 platform terkemuka itu yang menggabungkan kekuatan kedua-dua platform untuk menawarkan nilai yang lebih baik dan kemudahan untuk pengguna di Asean dan seterusnya.


Perkhidmatan airasia ride di aplikasi foodpanda itu kini terdapat di kawasan terpilih di Lembah Klang dahulu dan akan diperluaskan ke lebih banyak kawasan secara berperingkat.
Manakala foodpanda pula yang merupakan perkhidmatan penghantaran barangan runcit dan makanan atas permintaan yang terbesar di Asia (tidak termasuk China) akan memperkasakan perkhidmatan penghantaran makanan aplikasi pengembaraan super yang akan menghubungkan jutaan pengguna airasia Superapp kepada rangkaian meluas foodpanda yang terdiri daripada lebih 100,000 peniaga dan beribu-ribu rakan kongsi penghantaran.

Bersempena dengan kerjasama ini, pelanggan airasia Superapp dan foodpanda boleh menikmati tawaran perkhidmatan e-hailing dan penghantaran makanan yang eksklusif.


https://www.youtube.com/watch?v=yCp7-WmEXGk&t=8s

{suggest}

Sumber: airasia

Berkaitan