GoInsuran Dan inDrive Bekerjasama Tawar Insurans Inovatif Bagi e-Hailing

GoInsuran, insurans digital terkemuka di Malaysia, menjalinkan perkongsian strategik dengan inDrive bagi menawarkan penyelesaian insurans inovatif bagi perkhidmatan e-hailing.

Kerjasama ini bertujuan untuk membentuk semula landskap insurans motor, dengan memberi keutamaan kepada keselesaan dan keselamatan pemandu dan penumpang melalui model yang telus dan adil.

Ia memberikan manfaat kepada penumpang dan pemandu, membolehkan mereka berunding harga secara terus tanpa gangguan harga algoritma.

Teras kerjasama ini adalah untuk meningkatkan pengalaman perolehan insurans, menawarkan pemandu pilihan yang mudah diakses dan kos yang efektif.

Pelanggan akan memperoleh sebut harga secara terus dan segera daripada sehingga 12 syarikat insurans, dan pembaharuan insurans sepantas 3 minit.

Kapsyen: Dari sekarang hingga 31 Disember 2025, pemandu boleh mendapat penjimatan segera dengan kod promo GOINDRIVE serta diskaun khas.


Sebelum ini telah dilaporkan bahawa inDrive, menjadi aplikasi e-panggilan kedua paling banyak dimuat turun di dunia pada tahun 2023.

{suggest}

Sumber: Siaran media Indrive

Berkaitan