CelcomDigi Tawar Telefon Dan Internet 5G Percuma Bagi Pelan Prabayar Dan Pascabayar

CelcomDigi Berhad (CelcomDigi) sedang mengadakan kempen terbaharu yang menarik lagi berbaloi bagi pelan-pelan Prabayar dan Pascabayar dengan Jom 5G Bersama.

Kempen ini turut menawarkan pakej peranti dengan pelbagai telefon 5G untuk memudahkan pengguna Celcom dan Digi memanfaatkan kuasa 5G.Kempen Jom 5G Bersama yang bermula hari ini, 16 Mei hingga 31 Julai 2023 kini menawarkan pakej telefon 5G bersama Digi Pakej PowerJimat bagi pelan Digi Postpaid 60 dan Celcom Xpax Postpaid 60.Sekaligus membolehkan anda membeli peranti HONOR X8a 5G dan Samsung A14 5G serba baharu pada harga eksklusif.

Anda juga dapat membawa pulang Honor X8a 5G secara percuma apabila ia dipakejkan bersama Digi Pakej PowerJimat melalui pelan Digi Postpaid 90 dan Celcom Mega 98.

Anda juga boleh memilih pelbagai telefon pintar 5G yang lain termasuklah Samsung A14 5G, Redmi 10 5G dan OPPO A78 5G. Tidak setakat itu, anda yang mendaftar dengan pelan Digi Postpaid Family Unlimited juga boleh memiliki telefon 5G berjenama Samsung, Honor dan OPPO yang terkini, dengan bayaran pendahuluan RM0 melalui PhoneFreedom 365.

{suggest}

Sumber: CelcomDigi