Beli Produk Kaspersky Serendah RM70 Dan Menangi iPhone 14, Galaxy S23

Penyedia solusi sekuriti siber terkenal, Kaspersky kini sedang menjalankan "Kempen Baru" khusus untuk pengguna di Malaysia.

Menerusi kempen ini, Kaspersky menawarkan pelbagai hadiah menarik untuk anda menangi termasuklah hadiah utama percutian 4 hari 3 malam untuk dua orang ke Bali, trip untuk dua orang ke Cherating ClubMed, telefon pintar Apple iPhone 14, Samsung Galaxy S23 5G dan banyak lagi hadiah menarik untuk anda menangi.Kempen Kaspersky ini dijalankan bersempena dengan pelancaran barisan produk servis keselamatan baharu mereka yang ditawarkan pada harga serendah RM70 sahaja untuk sistem komputer dan telefon pintar.

Untuk menyertai Kempen Baru Kaspersky ini, anda hanya perlu membeli produk pengguna Kaspersky baharu daripada kedai dalam talian, luar talian yang dibenarkan, semasa tempoh kempen dari sekarang hingga 30 November 2023.

Kempen ini terbuka kepada semua individu yang bermastautin di Malaysia, berumur 18 tahun ke atas. Setiap pembelian akan melayakkan peserta mendapat satu penyertaan.

Berdasarkan kepada data yang diterbitkan oleh Kaspersky baru-baru ini menunjukkan bahawa Malaysia kekal sebagai 3 teratas dari segi serangan pancingan data di rantau ini.

Sistem Anti-Phishing Kaspersky telah berjaya menyekat sejumlah 8.2 juta serangan pancingan data di Malaysia tahun lepas.

{suggest}

Sumber: siaran media Kaspersky

(Lindungi peranti anda dengan dapatkan barisan produk Kaspersky baharu di Lazada dan Shopee sekarang.)

Berkaitan