12 Aplikasi Permainan Berbayar Android Kini Ditawarkan Secara Percuma

Bosan dengan permainan sama? Tengah mencari aplikasi permainan yang baru? Ini senarai 12 aplikasi berbayar tetapi ditawarkan percuma yang boleh anda muat turun dari Google PlayStore.

1. Wordycat PlusPermainan memerlukan anda memadankan huruf untuk dijadikan sebagai perkataan.

2. Deadly Traps Premium - Adventure of HellPerangkap di setiap tahap permainan mesti diatasi dengan skil permainan anda.

3. Stone of Souls 

Latarbelakang di istana lama dengan permainan menyusuri koridor misteri serta penjara bawah tanah.

4. Soccer Star Manager - GoldAplikasi permainan bola sepak tetapi nampak sangat "kartun" berbanding aplikasi lain.

5. Penguin Dinner Pro: Helloween SpecialMahu lihat penguin berlari dan melompat comel? Anda mungkin meminati aplikasi permainan ini.

6. Lone Hero RPG | VIPAla-ala Mario. Boleh lawan dengan singa terbang. Siap ada naga sekali, tapi naga gemuk nampak macam kucing.

7. Dungeon Shooter V1.2: Before New AdventureMacam permainan House of Death yang popular suatu ketika dulu. Tembak hantu, zombie, ular, labah-labah dan entah apa lagi makhluk pelik.

8. AngLPermainan berkonsepkan teka-teki yang mencabar logik dan kemahiran menyelesaikan masalah anda. Misi anda adalah membawa bola kearah berlian dengan menggunakan segitiga untuk mengubah arah bola.

9. League of Stickman 2018- Ninja Arena PVP(Dreamsky)Pahlawan orang kayu dimainkan dengan misi memusnahkan semua musuh yang mendatang.

10. Dungeon Defense 

Pertahankan penjara bawah tanah dari musuh durjana.

11. Universe Legends Pro (Dreamsky)Peperangan karakter dengan gaya Mecha pada persekitaran masa hadapan.

12. Super Dangerous TapLari dan lompat untuk mengelak dari perangkap dan musuh.