TnG Digital Adakan Promosi Dengan Ganjaran 1 Tahun Tol Percuma

Bagi menggalakkan lagi orang ramai dalam menggunakan aplikasi TnG eWallet, TnG Digital kini telah mengadakan kempen yang menawarkan hadiah menarik untuk pengguna.Dalam tempoh sebulan kempen ini berjalan, pengguna berpeluang untuk memenangi ganjaran berupa hadiah mingguan iaitu 1 bulan tol percuma atau bersamaan RM200 sementara hadiah utama, 1 tahun tol percuma bersamaan dengan RM2500. Jumlah yang tunai yang disebutkan ini akan dikreditkan ke dalam TnG eWallet pemenang dalam masa 3 hari bekerja selepas diumumkan.

 

Untuk menyertai kempen ini, pengguna (kali pertama)  hanya perlu pautkan kad Touch N' Go ke TnG eWallet dan ia akan dikira sebagai 10 penyertaan. Manakala setiap pembayaran tol menggunakan ciri PayDirect/RFID pula akan dikira sebagai 1 penyertaan.

Hadiah mingguan yang ditawarkan akan diberi pada 100 orang pengguna bertuah bagi setiap minggu (400 pemenang untuk sebulan) dan hadiah utama pula disediakan untuk 10 orang pengguna. Cara pemilihan pemenang dibuat secara rawak dalam tempoh kempen berlangsung. Untuk makluman, setiap pengguna hanya layak memenangi satu hadiah sahaja, Ini bermaksud, pemenang tidak lagi termasuk dalam pemilihan seterusnya.

Untuk maklumat lanjut mengenai kempen yang dijalankan oleh TNG Digital, boleh lanjutkan bacaan di sini.