Terlalu 'Power', 90% Pengguna Xiaomi 12 Pro Pilih Balanced Mode Berbanding Extreme Mode

Xiaomi 12 Pro adalah peranti dengan spesifikasi tertinggi dalam barisan telefon andalan Xiaomi tahun ini, siri Xiaomi 12. Melalui Xiaomi 12, Xiaomi menyediakan tiga mod untuk telefon mereka iaitu Balanced, Performance dan yang tertinggi, Extreme.

Mod Balanced sesuai untuk penggunaan harian biasa seperti melayari laman web, media sosial dan seumpamanya. Mod Performance pula sesuai untuk digunakan ketika bermain permainan berat yang memerlukan kuasa tinggi dan haba terhasil juga agak sederhana manakala mod Extreme pula untuk mendapatkan kuasa maksimum daripada telefon.Zhang Guoquan, pengarah bahagian perisian telefon Xiaomi telah membuka undian di akaun Weibo-nya bertanya pengguna mod manakah menjadi pilihan mereka. Dalam hantaran tersebut, beliau mendedahkan bahawa 90% daripada pengguna Xiaomi 12 Pro memilih untuk kekal dengan mod Balanced.

Beliau juga gembira bahawa pengguna mod Extreme lebih ramai daripada pengguna mod Performance.

Semalam, kami berkongsi senarai telefon paling lancar setakat ini oleh Master Lu dengan Xiaomi 12 Pro dan Xiaomi 12 menduduki tempat pertama dan kedua. Ini menjadi petanda bahawa MIUI 13 telah meninggalkan masalah pada MIUI 12 yang sering dilabel MIUI paling bermasalah.

Sumber: Weibo

Baca juga: