Dapatkan Internet Sehingga 1000GB Dengan Celcom Home Wireless, Potongan 50% Untuk Bil Bulan Pertama


Kebanyakan daripada kita sedia bekerja dari rumah sejak Mac yang lalu dan ramai yang mula sedar, pelan internet sedia mempunyai liputan rangkaian yang kurang baik.Ditambah lagi dengan kawasan didiami masih belum ada perkhidmatan fiber serta bilangan ahli keluarga yang mahukan akses internet pantas, anda mungkin sedang berkira-kira untuk mencari pelan berbaloi lain untuk dinikmati.

Memandangkan musim perayaan yang bakal kunjung tiba, panggilan video akan menjadi pengganti diri kerana tidak dapat pulang berhari raya dengan keluarga. Anda tidak tahu pakej mana yang boleh dimiliki?

Memperkenalkan Celcom Home Wireless, sebuah pelan internet untuk kegunaan di rumah yang menawarkan data internet sehingga 1,000GB.Sesuai dengan status Celcom sebagai pengendali rangkaian 4G terbaik di Malaysia, pelan internet jalur lebar ini hadir dengan router percuma yang mampu diakses sehingga 64 peranti.

Bersempena dengan sambutan Hari Raya, Celcom kini mengadakan promosi Hari Raya iaitu 50% potongan untuk bil bulan pertama bagi mana-mana pendaftaran yang dibuat sebelum atau pada 30 Jun 2020.

Tiga pelan internet tanpa wayar untuk teman Hari Raya anda

Dibuka untuk pengguna baru dan juga pelanggan Celcom Home sedia ada, anda boleh memilih tiga pelan yang ditawarkan, sama ada Home Wireless M, Home Wireless L ataupun Home Wireless XL.Klik sekarang untuk daftar Celcom Home Wireless
Mengapa berbaloi untuk berhari raya dengan Celcom Home Wireless?

Pertama sekali adalah kerana potongan 50% caj langganan selama sebulan contohnya anda hanya perlu bayar RM35 (tidak termasuk cukai dll.) sekiranya melanggan Home Wireless M.

Pemasangan Celcom Home Wireless juga sangat mudah, pasang router percuma anda dan ia sedia dinikmati sehingga 64 peranti. Tidak perlu wayar yang berselirat ketika hari raya nanti.

Harga langgan serta jumlah data yang ditawarkan Celcom juga adalah lebih berbaloi jika dibandingkan dengan pelan jalur lebar tanpa wayar yang lain. Disamping itu, anda boleh berhibur bersama keluarga saat Hari Raya nanti dengan internet sehingga 1,000GB bagi ciri Super Video Walla serta Music Walla.

Bagi yang berminat untuk mendapatkan promosi Hari Raya ini, bolehlah mula daftar sekarang di https://www.celcom.com.my/personal/broadband/celcom-home-wireless.

Mahukan lebih maklumat tentang sebarang promosi dari Celcom? Anda boleh lawati saluran rasmi mereka di laman rasmi Celcom, Facebook Celcom, Instagram Celcom dan Twitter Celcom.

Rapatkan hubungan walau berjauhan dari keluarga dan jangan rosakkann Hari Raya Aidilfitri anda dengan internet perlahan dan mahal.

#StaySafe #RayaTetapBersama

Artikel ini dibawakan oleh Celcom