Poco Watch Turut Dilancar, Didagangkan Pada RM249 Untuk Masa Terhad

Dalam acara pelancaran Poco F4 GT semalam, antara peranti lain yang dilancarkan ialah jam Poco Watch. yang berharga RM299.

Hadir dengan rekaan berwajah petak bersaiz 1.6-inci skrin AMOLED dengan 301 PPI, baterinya berkapasiti 225mAh pula boleh bertahan sehingga 14 hari sekali cas.

Seperti penjejak kesihatan atau jam tangan pintar lain, ia juga turut menyokong sukatan Sp02, sensor PPG untuk mengukur denyutan jantung serta mod sukan sebanyak lebih 100 jenis termasuk HIIT dan Yoga.Untuk perlindungan pula, ia tahan air sehingga 5 ATM. Selain GPS, ia menggunakan sistem kedudukan GLONASS, Galileo dan BDS. Sensor lain yang melengkapinya ialah sensor kadar jantung optikal, accelerometer, gyroscope, kompas elektronik, dan cahaya ambien.Talinya pula diperbuat daripada TPU dan dalam menyokong sambungan Bluetooth 5.0 dan tersedia dalam 3 warna iaitu hitam, biru dan Ivory.

Ia mula dijual mulai 28 April dengan harga promosi RM249 untuk masa terhad. Klik di sini untuk beli di Shopee atau sini untuk Lazada.

Baca juga: