Digi Lancar Internet Freedom Dengan Kuota Internet Tanpa Had Bermula RM130/100Mbps

Digi Telecommunications Sdn Bhd (Digi) hari ini telah melancarkan pelan Digi Internet Freedom baharu, yang menawarkan internet fiber untuk kegunaan di rumah.

Terdapat 3 pelan di bawah Digi Internet Freedom iaitu Digi Internet Freedom 130, Digi Internet Freedom 190 danĀ Digi Internet Freedom 290. Setiap pelan akan menerima kuota internet tanpa had dengan kelajuan dari 100Mbps hingga 1Gbps.Bagi langganan Digi Internet Freedom 190 serta Digi Internet Freedom 290 yang dipadankan dengan Digi Postpaid 80 dan ke atas, pengguna akan menerima penjimatan sehingga 20% untuk pendaftaran ke 3 talian pascabayar. Setiap talian juga akan menikmati internet tanpa had on-the-go.Pada masa ini, Digi Internet Freedom hanya ditawarkan untuk pengguna yang berada di sekitar Lembah Klang, Pulau Pinang dan Sabah. Setiap pelan langganan selama 24 bulan akan menerima pemasangan dan penghala (router) secara percuma.

Semakan kawasan liputan boleh dilakukan melalui pautan ini dan untuk maklumat lanjut, layari http://digi.my/internetfreedom atau kunjungi Digi Store terpilih.

Berkaitan