U Mobile ingin meraikan pelancaran GoPayz dengan mengadakan Kempen Top-Up GoPayz yang akan berlangsung bermula dari 1 November sehingga 31 Disember 2019.

IKLAN

Pelanggan hanya perlu menambah nilai GoPayz mereka sekurang-kurangnya RM30 semasa tempoh kempen ini berlangsung untuk melayakkan mereka menerima pelbagai ganjaran yang menarik. Antaranya ialah:

  • 1 kad fizikal GoPayz secara percuma (Kebiasaannya ada yuran RM16 untuk pengeluaran kad fizikal)
  • 2 bulan insurans hayat percuma – GoLife Plus
  • Rebat RM6 dengan pembelian insurans kemalangan diri – GoInsure PA
  • Rebat RM30 dengan sebarang pelaburan unit amanah sebanyak RM1000
  • Pelbagai diskaun dan promosi dari senarai rakan kongsi GoPayz

Selain itu, pelanggan U Mobile yang sudah menambah nilai juga akan dapat menikmati faedah tambahan seperti tiket filem dan minuman percuma.

IKLAN

GoPayz

Merupakan e-dompet yang dibangunkan sendiri oleh U Mobile yang menawarkan perkhidmatan kewangan digital yang komprehensif untuk semua, termasuk juga kepada bukan pelanggan U Mobile.

IKLAN

Pelanggan boleh menantikan lebih banyak lagi perkhidmatan dan produk seperti pengiriman wang, insurans perjalanan, insurans motor dan pertukaran mata wang dalam talian yang boleh didapati tidak lama lagi.

Anda juga boleh membuat pembayaran di dalam dan luar negara melalui GoPayz’s Mastercard, UnionPay dan Visa.

GoPayz membolehkan anda membuat bayaran dengan pedagang yang berpangkalan di luar negara, dengan syarat anda mengekalkan minimum baki RM10 dalam e-dompet dan wang ini akan dikembalikan sepenuhnya jika anda menutup akaun GoPayz anda.

Aplikasi ini boleh dimuat turun di Apple App Store dan Google Play Store. Untuk mendapatkan maklumat lebih lanjut mengenai kempen ini, boleh lihat terus di gopayz.com.my.