Nikmati Diskaun foodpanda Sehingga RM8.50 Sempena Ketibaan Ramadan


Platform penghantaran makanan terkemuka, foodpanda Malaysia akan memperkenalkan menu baharu istimewa sempena bulan Ramadhan untuk tempoh terhad.

foodpanda memaklumkan, anda kini boleh berehat dan meluangkan lebih banyak masa dengan orang yang tersayang, sambil membuat pesanan dari Cafe Chef Wan, FamilyMart, Tambah Lah!, Jackson’s Fried Chicken dan banyak lagi.

foofpanda menyatakan, restoran-restoran ini telah menyediakan pelbagai menu dan kombo istimewa Ramadan, khusus untuk pelanggan foodpanda, seperti kotak moreh Ramadan dari Cafe Chef Wan dan Kombo Ramadan dari FamilyMart, antara lainnya.

Anda juga jangan lupa untuk menggunakan kod PINKPUASA dan nikmati diskaun 20%, dihadkan pada RM5 dengan nilai pesanan minimum RM25 daripada restoran-restoran terpilih.Selain itu, foodpanda juga menjalankan promosi sepanjang musim pra-Ramadan berikut yang bermula dari 23 Mac hingga 20 April:-

  • Guna kod ALLDAY dan nikmati diskaun RM7 dengan nilai pesanan minimum RM25. Kod ini boleh didapati sepanjang hari, sepanjang musim pra-Ramadan.

  • Nikmati potongan RM7 dengan kod BUKA7 dari 3:00 petang hingga 5:00 petang, dengan nilai pesanan minimum RM25.

  • Jangan lupa untuk memasukkan kod DINNER, bermula 5:00 petang untuk menikmati potongan RM8.50, dengan nilai pesanan minimum RM30 untuk musim pra-Ramadan.

  •  Jika anda mahu mengambil sendiri pesanan anda, guna kod PICKUP dan nikmati potongan 20%, dihadkan pada RM7 untuk nilai pesanan minimum RM35, dari 4:00 petang hingga 9:00 malam.


{suggest}

Sumber: Media foodpanda