Huawei Malaysia Rai Pemenang Peraduan Fotografi Zoom Into Malaysia

Huawei Malaysia telah meraikan pemenang yang berlangsung dari Mei hingga Jun.

Peraduan fotografi itu telah berjaya menarik seramai 4,100 peserta dari seluruh Malaysia bagi merakam keindahan Malaysia yang mengagumkan dengan menggunakan telefon pintar Huawei.

Pemenang utama peraduan itu, Abdul Hafiz bin Ab. Hamid menerusi karyanya bertajukBehid The Mask telah dinobatkan sebagai pemenang utama peraduan tersebut.

Sekaligus membawa pulang hadiah utama telefon pintar HUAWEI P60 Pro.Menerusi teknologi XMAGE, Huawei terus memperkasakan jurugambar dengan alatan termaju untuk merakam keindahan landskap dan detik budaya Malaysia.

Dilancarkan pada 2022, jenama XMAGE memberi tumpuan kepada sistem optikal, struktur mekanikal, teknologi imbasan dan pemprosesan imej dalam bidang fotografi.

Keempat-empat asas XMAGE kini membentuk prinsip teknologi kamera telefon pintar baharu Huawei yang tersedia dalam Siri HUAWEI Mate50 Kamera Apertur Ultra dan HUAWEI P60 Pro Telefoto Ultra Lightning Kamera yang menghasilkan imejĀ  mengagumkan siang dan malam dengan keupayaan menangkap cahaya penuh yang tidak pernah dilakukan sebelum ini.

{suggest}

Sumber: Siaran Media Huawei