Celcom Tawar Galaxy A03 Secara Percuma Dengan Pelan Pascabayar Celcom Xpax

Celcom Axiata Berhad (Celcom) telah menambahbaik pelbagai jenis keperluan internet untuk keluarga pelbagai saiz dengan memberikan kuota internet, pilihan terluas dan pelbagai peranti percuma serta pelan semua – dalam – satu menerusi pelan Home Fibre dan Pascabayar.Celcom memaklumkan, Pelan MEGA™ dan Xpax Postpaid™ Celcom telah ditambahbaik dengan memberikan lebih banyak kuota pada harga yang sama.

Pelan pascabayar MEGA™ Lightning Family Celcom kini Ditambahbaik dengan tambahan kuota internet sebanyak 10GB yang menyokong sehingga 6 Talian Keluarga dengan minimum 2 Talian Keluarga.

Pelanggan Celcom MEGA™ Lightning atau MEGA™ Unlimited akan menikmati rebat sebanyak RM20 (diskaun 50%) untuk setiap Talian Keluarga selama 6 bulan.

Bagi Pelan Pascabayar™ Celcom Xpax pula, Celcom Xpax Postpaid™ 40 menawarkan 20GB dengan harga yang sama untuk kuota internet berganda manakala Celcom Xpax Postpaid™ 60 menawarkan 40GB kuota internet berkelajuan tinggi.

Pelanggan juga akan menerima seunit telefon pintar Samsung Galaxy A03 secara percuma.

{suggest}

Selain itu kuota internet tambahan sebanyak 5GB akan diberi apabila pelanggan mendaftar serta akses tanpa had untuk YouTube, Instagram, WhatsApp dan Facebook.

Celcom juga turut menawarkan Pelan pascabayar dan fiber semua dalam satu dengan penjimatan seumur hidup sebanyak RM191 sebulan.

Pelan tersebut juga menyokong sehingga enam Talian Keluarga dengan Internet Tanpa Had pada harga RM20 untuk setiap talian.

Kesalinghubungan internet Home Fibre percuma pula diberi apabila pelanggan melanggan 2 pelan Celcom MEGA™ Unlimited pada harga RM158 untuk setiap satu.

Untuk info lebih lanjut tentang penawaran pelan pascabayar Celcom, layari laman rasmi https://www.celcom.com.my/personal/postpaid.

Sumber: Celcom

Berkaitan