Kemas Kini Terbaru Instagram Bawa Sesuatu Yang Nyata Tapi Mungkin Anda Tidak Perasan

Instagram telah melepaskan kemas kini baharu beberapa hari lepas dan rasanya ramai tidak sedar pembaharuan paling jelas, nyata dan 'terang' walaupun ia betul-betul di depan mata anda.

Ia adalah ikon Instagram yang hadir dengan warna yang lebih cerah. Tiada perbezaan daripada segi reka bentuk, hanya warnanya.

Pasti anda segelintir yang perasan namun fikir ia hanya mainan minda atau kesilapan minda. Tidak, ia memang perubahan yang dibawakan Instagram pada semua pengguna.

Untuk mencubanya, kedua-dua pengguna daripada iOS dan Android boleh mula kemas kini melalui Play Store dan App Store sekarang.Namun, saya rasa ramai yang masih merindui logo lama Instagram sewaktu zaman awal ia mula popular. Jika diadakan undian, barangkali majoriti pengguna menginginkan pilihan untuk menggunakan logo berwarna coklat tersebut.

Download old instagram logo PNG Image for Free

Seperti pengenalan logo baharu juga, ia tidak menerima reaksi positif kerana ramai yang berkata ia terlalu terang dan menyakitkan mata.Selain itu, satu lagi pemberitahuan ialah penyertaan warna pada ikon pautan untuk stickerdan font yang sedikit tebal dalam Instagram Stories.

Baca juga: