Ikuti kami di media sosial

Berita

Vivo V17 Pro Bakal Beri Pengalaman Permainan Terbaik Di PMCO 2019

Haikel Areff

Ditulis

pada

Vivo sebagai penaja rasmi kepada PUBG Mobile Club Open 2019 (PMCO 2019) ingin menjemput semua peminat e-sukan untuk turut serta menyaksikan kejohanan ini yang akan berlangsung bermula 2 hingga 3 November 2019 di Samyan Mitrtown Hall, Thailand.

PMCO 2019 memperlihatkan 16 pasukan bertanding merebut takhta dua kumpulan teratas yang akan terus melayakkan diri mereka maju ke Global Final yang bakal diadakan di Malaysia pada 29 November hingga 1 Disember nanti.

Jadi, untuk memastikan para peserta mendapat pengalaman permainan yang terbaik sepanjang kejohanan ini berlangsung, pihak Vivo akan membawakan Vivo V17 Pro sebagai telefon pintar rasmi dengan teknologi multi-turbo, seperti:

-- Iklan --

  • Center Turbo yang mensasarkan sistem operasi untuk mengurangkan keterukan pemecahan memori secara besar-besaran dan meningkatkan kadar kehilangan anti-frame sebanyak 78%.
  • AI Turbo yang memantau kelajuan sistem dan mempercepatkannya setiap kali ia diperlukan, untuk membuat aplikasi popular beroperasi sekurang-kurangnya 20% lebih cepat.
  • Cooling Turbo membawa struktur terma dan strategi pengurusan baru untuk menyejukkan V17 Pro lebih cepat.
  • Game Turbo yang dilengkapi dengan akses ke sistem dan pengoptimuman lanjutan (PUBG Mobile dan Mobile Legenda). Ia juga mempunyai kawalan sentuh yang dioptimumkan lagi, jadi V17 Pro bertindak balas dengan lebih pantas, memberikan kelebihan kelajuan yang anda perlukan dalam permainan.

Gamers boleh menikmati pengalaman permainan yang terbaik dengan menggunakan Game Centre, iaitu ciri yang dapat memeriksa data permainan seperti suhu telefon atau beban kerja data. Apabila terlibat dalam persaingan yang serius, mod Ultra Game membantu untuk mematikan mesej dan isyarat yang membolehkan pemain memberi fokus kepada kemenangan.

Teruskan Bacaan
Advertisement
Apa Komen Anda

Tinggalkan Pandangan

Alamat e-mel anda tidak akan disiarkan. Medan diperlukan ditanda dengan *

Terbaru

Ikut Facebook Kami

Popular