Lelaki Tak Pandai Ambik Gambar, Diperlekehkan Di Sosial Media

Baru-baru ini timbul satu isu dimana sebilangan kaum perempuan memperlekehkan pasangan mereka di sosial media gara-gara tak pandai ambik gambar. Kami di Wiser yang majoritinya lelaki sebulat suara mengecam tindakan mereka yang memalukan kaum lelaki dan kami tidak akan berdiam diri.

Atas rasa tanggungjawab, kami mahu mengajar golongan lelaki yang 'noob' dalam fotografi untuk mengasah skill dengan cara paling senang.

ps; Video ini hanya hiburan semata-mata, jangan ambik serius sangat

dibawakan oleh Xiaomi Malaysia.

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/
Twitter:
https://www.twitter.com/officialwisermy

Penyampai & Editor video:
https://www.instagram.com/haikelareff

Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgOi7x1DYXZUTurkigWkFg/videos
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJxPtWIXxpSkRGG4nRd3cw
Komen
Mohd Fazlan
Ko bagi laa 67video lagi bermodelkan azwa ni... Kompem ko akan tgok aku ada utk tengok sampai abis (ulang2) dan komen disini...

Ok, dah komen... Skrg aku nak tengok semula video ni.... 😍😍😍
Mohd Fazlan
Ko bagi laa 67video lagi bermodelkan azwa ni... Kompem ko akan tgok aku ada utk tengok sampai abis (ulang2) dan komen disini...

Ok, dah komen... Skrg aku nak tengok semula video ni.... 😍😍😍
Mohd Fazlan
Ko bagi laa 67video lagi bermodelkan azwa ni... Kompem ko akan tgok aku ada utk tengok sampai abis (ulang2) dan komen disini...

Ok, dah komen... Skrg aku nak tengok semula video ni.... 😍😍😍
Mohd Fazlan
Ko bagi laa 67video lagi bermodelkan azwa ni... Kompem ko akan tgok aku ada utk tengok sampai abis (ulang2) dan komen disini...

Ok, dah komen... Skrg aku nak tengok semula video ni.... 😍😍😍
Mohd Fazlan
Ko bagi laa 67video lagi bermodelkan azwa ni... Kompem ko akan tgok aku ada utk tengok sampai abis (ulang2) dan komen disini...

Ok, dah komen... Skrg aku nak tengok semula video ni.... 😍😍😍
Farami
berlinang air mata tgk video ni sbb video ni bkn utk org single 😭🀣
Farami
berlinang air mata tgk video ni sbb video ni bkn utk org single 😭🀣
Farami
berlinang air mata tgk video ni sbb video ni bkn utk org single 😭🀣
Adams Hafeez
Abg nan akak nie serasi la sama padan la saya doakan semoga korang berdua ade jodoh ...ahak
MrSeeker 94
"First skali kena ada makwe" Fail trus...
Supa Ba
Untunglah ada awek... Aku kira bersyukurku ada masalah hidup yang x pernah tinggalkan aku
iki jafar
cool
Fitri Hakim
aku nampak pompuan tu mcm lisa surihani😁😁
Shah Kiro
Jgn salahkan kamera, yg penting org tu cantik ke tak 🀣🀣
Qimi Manusia
Nasib gf aku bukan real
SYZ XNX
tak kira la kita ni photographer pro skali pun.
Once perempuan cakap "nampak gemuk la"
kau pishang.. itu je hahahaha
Muhammad Al-Hasyir
8:56 tipu menipu TIPU! IMPOSTER Android!!!
Muhammad Al-Hasyir
Nk promote mi10t pi show off ip12. Mende **do?!!
Faqihan Iman
Alahai.. Cuweetnye
Haiqal Razib
Haiqal lagi kene hmmmmm