ASUS ROG Phone 5 - Misi Jinakkan Snapdragon 888

ASUS ROG Phone 5. Spesifikasi sama macam flagship 2021 lain dengan Snapdragon 888. Namun, adakah prestasi dan pengawalan habanya juga sama? Adakah Snapdragon 888 dalam ROG Phone 5 ini lebih syahdu untuk digunakan? Nak tahu lebih lanjut. Duduk rapat-rapat kita tonton video sampai habis.

Beli ASUS ROG Phone 5:
Lazada: https://invol.co/cl3cxe5
Shopee: https://invol.co/cl3cxdq

Penyampai: https://www.instagram.com/meoflaxz
Suntingan: https://www.instagram.com/meoflaxz

Setup Video:

Canon EOS 80D
https://invol.co/cl1ocqw​​​
https://invol.co/cl1octp​​​

Canon EOS RP
https://invol.co/cl2wujs​​
https://invol.co/cl2wuk2​​

Canon EOS 200D
https://invol.co/cl2wul3​​
https://invol.co/cl2wull​​

Sigma Art Lens18-24mm f/1.8
https://invol.co/cl1ocu0​​​
https://invol.co/cl1ocuy​​​

Sigma 24-70 f/2.8
https://invol.co/cl2wuly​​

Andoer Studio Soft Box
https://invol.co/cl1ocvp​​​
https://invol.co/cl1ocwi​​​

Nanlite PavoTube II 6C
https://t.productlink.io/a141ikt​​​
https://t.productlink.io/a141iks​​

Saramonic UWMic 9
https://invol.co/cl1ocxw​​​
https://invol.co/cl1od16​​

Saramonic VMicLink5
https://invol.co/cl2wumr​​
https://invol.co/cl2wun2​​

Manfrotto 190
https://invol.co/cl2wuni​​
https://invol.co/cl2wunt​​

Manfrotto Fluid Head MVH500AH
https://invol.co/cl2wuo4​​
https://invol.co/cl2wuoj​​

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/​​​
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my​​​
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/​​​
Twitter:
https://twitter.com/officialwisermy

Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgO...​
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJx...​

#ASUS​ #ROG Phone 5
Komen
Muhamad Kamil
Legion duel here👋
GAMEZONE Jack
Give rog bang
Eqram Slayerz
Lega aq dgr , now truskan mnunggu pro version 😘😘😘
muhd arif
Bila nk review oneplus 9 nk tau jugak apa yg kureng🥺
BeelzBub
Genshin impact game berhantu🤣
Hafiz Said
Tanda harga?
Ace_Shafie
sejak pakai rog 2 ni problem yg aq dpt sprti isu blackscreen shutdown,charging shutdown,phone 41 celcius mati sendiri,ram ic cepat rosak x sampai setahun pakai,update software bug problem
maka nya asus aq anggap asus mcm lenovo je phone gimik lebih,so setiap asus keluarkan phone baru aq gelak je
Zul Syazwan
Nmpk fornite la... Kt playstore sya pnya x da plak
Nizar Nadin
Sound slow
Amir Fitri
Eh abang meor lah!
Raijuu Anissa
Lemah kali suara ini konten.
Lah salam
meot mmg best..
Aina Joe
dah preorder dari minggu pertama launch x sampai ii lagi 😢
Bounce
1:59 game ape tu doh
imran abdul jalal
Try genshin impact overclocked setting 60 fps..nnti tahulah panas dia cmne
Lemang Choki
Panas xkesah mudah patah mcm flip phone tu masalah dy
Afi Keju
Semenjak menjak ni suara slow sgt lah.. Klau guna earfon pn kne high kn volume.. Lg2 suara meor mmg lg slow 😭
Pakcik Serah
Doakan channel pakcik dapat 1k sub tahun nie yee ✨✨
Fufu YaYA
aku rasa masih tak berguna untuk Maklumat Genshin Impact sebab kemungkinan dia test kat tempat Aircon bukan Kipas Angin jadi harapkan lebih panas daripada suhu yang dia cakap jika pakai kipas angin pekara ini penting juga untuk beritahu jika kebanyakan orang yang beli ROG tapi tiada Aircon
Aqwa LTH
Mana2 phone pon takkan survive panas tu klau main Genshin Impact max setting 60fps..kira okay la letak kipas+bypass charging dpt 48°c max suhu dari tk guna kipas dgn bypass dpt 50°c++..

Actually ada lagi trick tu nk sejukkan, kena pndai buat custom setting kat Game Profile, selalu game profile dekat forum asus ada org share, boleh amik download & apply kt device.