Boleh ke kamera midrange 2021 lawan flagship 2020?

Jadi, Oppo Reno5 5G merupakan smartphone terbaru daripada Oppo untuk kelas midrange premium. Telefon ni mempunyai spesifikasi kamera yang agak padu. Mampukah telefon ni menentangi telefon flagship 2021 iaitu Samsung Galaxy S20 FE.

Beli Oppo Reno5 5G:
Lazada:
https://invol.co/cl2iofj
Shopee
https://invol.co/cl2io73

Setup Video
Camera:
https://invol.co/cl1ocqw​
https://invol.co/cl1octp​
Lens:
https://invol.co/cl1ocu0​
https://invol.co/cl1ocuy​
Lighting:
https://invol.co/cl1ocvp​
https://invol.co/cl1ocwi​
Microphone:
https://invol.co/cl1ocxw​
https://invol.co/cl1od16​

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/​
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my​
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/​
Twitter:
https://www.twitter.com/officialwisermy​

Penyampai :
https://www.instagram.com/azee_kasmy/​
Editor video:
https://www.instagram.com/syaza.syafena/​

Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgO​...
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJx​...

#OPPOReno5 #Reno5G #OppoRenoSeries
Komen
Daniel Fitri
Still S20 Fe lagi best
Tengku HAFIZ
Vivo x50 mcm mana pula?
Muhammad Syafiq Bin Hairulrazal
bile harga samsung galaxy s10e nk turun bawah 1000 tanya je
Muhammad Al-Hasyir
Samsung trauma note 7 kot. Tu yg x bagi fast charge laju2
Muhammad Al-Hasyir
Nothing can beat Samsung. (Bkn nothing OnePlus tu)
Clip Fight
Si imran ni dah boleh wat youtube sndiri rasanya.. banyak video dia je yg review kat wiser ni🥱🥱🥱
azam zaki
cite kamera tp masuk charging..saja nak cari pasai..😆😆😆
asraf hisham
🤔kenapa samsung masih lagi guna fast charging yg rendah
TACT
Bang bila nak review galaxy fit 2.

Sapa2 minat tentang video sejarah kereta atau unboxing bole follow atau subscribe channel saya
samuelrizal1000
Hye Imran. Gambar di oppo pudar. mcm kene sagat. lebih sharp FE... di mata i lah huhuhu
Fakri Muniri
review padu !! 9 minit penuh tanpa henti. THORbaek!
D In
Apesal ko nie handsome sgt
Afif Haikal
Doakan aq dpt beli reno 5 tu tahun ni Aminnn .
Zoey Samson
Next time bro imran ambiklah gambar guna stand. Sebab kalau tak ada stand confirm gambar jd blurr
Hitomi OG
kalau 1 phone bawah rm2k untuk camera ape yang padu ? dan untuk rm1.6k ke bawah untuk camera yang bagus eh ?
HAKIMI VLG
aq dah suka cara imran sampaikan sesuatu perkara nampak seronok & tak mengantuk sangat😅boleh sangat dah backup² afiq.😂👍🏻
Kim jong un
Midrange camera sbnrnya dh cukup cantik.. Byk pengeluaran pkai sensor camera sony, spt Samsung m51, m31s, realme semua model, poco x3 nfc vivo x50, oppo f10&dll.. Pkai imx686.. Flagship pun byk yg pkai sensor sony spt asus rog 2,3..oppo find 2..
Muhammad Firdaus
Try compare dgn huawei pulak mesti kalah dua phone ni.. Camera huawei no1
Sayuti Zainal
Aku plih s20fe klau utk kmera la
Zakwan Zack
Guyss dari segi overal , mana better ye , S20+ or S20 FE🤔