Pindah Chat WhatsApp Dari Android Ke iOS Lepas Ni Lebih Mudah

Rangkuman berita menarik menerusi segmen Buletin Gajet yang disampaikan secara santai. Ikuti laman sesawang wiser.my untuk berita penuh atau ingin mengikuti perkembangan dunia gajet secara pantas.

Penyampai:
https://www.instagram.com/azee_kassmy/
Penyunting:
https://www.instagram.com/iman.syamil/

Artikel berkaitan:

Berita 1 0:14 : https://wiser.my/poco-x3-gt-tiba-di-malaysia-berkuasa-dan-mampu-milik

Berita 2 1:59 : https://wiser.my/pemindahan-chats-dari-ios-ke-android-lepas-ini-lebih-mudah

Berita 3 2:50 : https://wiser.my/produk-pertama-nothing-akhirnya-dilancarkan-secara-rasmi

Berita 4 4:03 : https://wiser.my/telefon-android-pertama-dengan-pengecas-tanpa-wayar-magnetik-akan-dilancar

Berita 5 5:31 : https://wiser.my/miui-13-akan-menawarkan-fungsi-tambah-ram

Berita 6 6:12 : https://wiser.my/mungkin-iphone-tahun-ini-sokong-pengecasan-25w

Setup Video:

Canon EOS 80D
https://invol.co/cl1ocqw​​​​
https://invol.co/cl1octp​​​​

Canon EOS RP
https://invol.co/cl2wujs​​​
https://invol.co/cl2wuk2​​​

Canon EOS 200D
https://invol.co/cl2wul3​​​
https://invol.co/cl2wull​​​

Sigma Art Lens18-24mm f/1.8
https://invol.co/cl1ocu0​​​​
https://invol.co/cl1ocuy​​​​

Sigma 24-70 f/2.8
https://invol.co/cl2wuly​​​

Andoer Studio Soft Box
https://invol.co/cl1ocvp​​​​
https://invol.co/cl1ocwi​​​​

Nanlite PavoTube II 6C
https://t.productlink.io/a141ikt​​​​
https://t.productlink.io/a141iks​​​

Saramonic UWMic 9
https://invol.co/cl1ocxw​​​​
https://invol.co/cl1od16​​​

Saramonic VMicLink5
https://invol.co/cl2wumr​​​
https://invol.co/cl2wun2​​​

Manfrotto 190
https://invol.co/cl2wuni​​​
https://invol.co/cl2wunt​​​

Manfrotto Fluid Head MVH500AH
https://invol.co/cl2wuo4​​​
https://invol.co/cl2wuoj​​​

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/​​​​
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my​​​​
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/​​​​
Twitter:
https://twitter.com/officialwisermy​

Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgOi7x1DYXZUTurkigWkFg
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJxPtWIXxpSkRGG4nRd3cw
Komen
Zaynnel Shorts
Boleh tak sape2 bagitau aq kenapa aq dh turn on VoLTe tapi die tk tunjuk ikon dan bile ade org call line die tukar jadi H pulak
Tolong sesapa bagitau
Aku pakai redmi 9😭
Afiq Salleh
nk jgk petik nama apple pasal charger tu…aku bahagia je pakai charger 20watt ni…
Noraida Jusoh
Bang review monitor yang boek untuk student.pliss
MUGEN Active
MUGEN Active
Bang cuba terang tentang sistem UI 🙏 fon saya dia kata sistem UI is not responding
YoungBoy Terror77
Gara ii pkp Abe Kito ni rambut dah jadi macam pompuan 🤣🤣🤣
alif syadhasif
pasal transfer chat tu harap boleh buat video kalau dah release nanti
Far iz
Tajuk ckap "android ke ios"
Tpi tngok video "ios ke android"

Bdk praktikal mane yg buat tajuk ni?
syazwan hafiz
0:53 mana dapat wallpaper tanjiro tu
Muhammad Zulfahri Alias
Nak tanya knapa ada notifikasi wifi calling bila sy guna wifi dri Iphone ke phone android sy. Benda tu xmnganggu privacy waktu call ke? Mohon penjelasan
Helmycraft Channel
Mengarut aa ip
MUEH
tak Xiaomi MUI ni bila nak tambah kat record nye future jangan sampai saya lompat jenama lain wuhahahaha
ackermann 's
kenape video ni keluar lepas 2 bulan aku guna ios 😢
Jauhari Jalaludin
Salah tajuk😅
Poad Senin
Kenapa tak buat mcm telegram je. Install, masuk phone number. Settle. Semua chat dpt balik.
Mohd Asyraaf Syahmi
android ke ios ke ios ke android?
Kai Havertz
Kemah Boss🔥
Portgas D Gojo
Msalah poco ni satu je, miui pnye app icon agak buruk😂xiaomi kne sedar bende ni & buat prubahan dlm miui 13
ZYP SiLeNT
Now ak rsa kurang berminat bila realme decided guna screen jenis punch hole tengah... Plis la realme... Punch hole tepi la... Plis....