5 Sebab Kenapa Korang Wajib Miliki PC Ini

HUAWEI MateStation S. Sebuah komputer desktop dengan rekaan kecil namun cukup berkuasa untuk melakukan tugasan dan kerja seharian, baik di rumah mahupun pejabat. Hadir dengan harga rasmi RM2,999 berserta papan kekunci, tetikus, dan monitor dalam pembelian. Nak tahu apa yang best mengenai HUAWEI MateStation S ini, boleh tonton video sampai habis.

Untuk mengetahui lebih lanjut tentang HUAWEI MateStation S:
http://bit.ly/HUAWEIMateStationSWiser

Penyampai: https://www.instagram.com/meoflaxz​​​
Suntingan: https://www.instagram.com/meoflaxz​​

Setup Video:

Canon EOS 80D
https://invol.co/cl1ocqw​​​​
https://invol.co/cl1octp​​​​

Canon EOS RP
https://invol.co/cl2wujs​​​
https://invol.co/cl2wuk2​​​

Canon EOS 200D
https://invol.co/cl2wul3​​​
https://invol.co/cl2wull​​​

Sigma Art Lens18-24mm f/1.8
https://invol.co/cl1ocu0​​​​
https://invol.co/cl1ocuy​​​​

Sigma 24-70 f/2.8
https://invol.co/cl2wuly​​​

Andoer Studio Soft Box
https://invol.co/cl1ocvp​​​​
https://invol.co/cl1ocwi​​​​

Nanlite PavoTube II 6C
https://t.productlink.io/a141ikt​​​​
https://t.productlink.io/a141iks​​​

Saramonic UWMic 9
https://invol.co/cl1ocxw​​​​
https://invol.co/cl1od16​​​

Saramonic VMicLink5
https://invol.co/cl2wumr​​​
https://invol.co/cl2wun2​​​

Manfrotto 190
https://invol.co/cl2wuni​​​
https://invol.co/cl2wunt​​​

Manfrotto Fluid Head MVH500AH
https://invol.co/cl2wuo4​​​
https://invol.co/cl2wuoj​​​

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/​​​​
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my​​​​
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/​​​​
Twitter:
https://twitter.com/officialwisermy​

Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgOi7x1DYXZUTurkigWkFg
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJxPtWIXxpSkRGG4nRd3cw
Komen
Muhammad Syuhaidi
huawei workstation s ni boleh tak upgrade cpu, graphic card dan gpu?
Harith Muazin
wow, harga dia murah betol, seriously. Sepatutnye pc kecik2 ni harga dlm 4k ke atas.
XRockVstarI499
Apa software/apps preload dlm pc ni? Ada office pack x?
KarKetomGaming
Kalau bleh on GTA V dngn Valorant aku beli hahaha
Shahrul Zahri
Iphone noob...
Akram Ibrahim
mic slow....
MR Z
Review pc tapi jenis sponser ni paling aku xsuka, tak cite pun bleh upgrade storage ke, ram ke. Storage dia tu 256gb je. Kalau review tu make sure jgn jilat sgt
Muhammad Faris
boleh upgrade ram dan harddisk tak?
Bew
Xwajib pn...
Fahrin Iman
Alternatif kepada build pc
Muhd Aimanshrl
Baru nk try server....last2 huawei. Tak jadi nk server...
financial freedom
value for money, worth to buy it.
Ahmad Cole
Boleh ke pc ni guna buat editing video, gambar dan muzik? Segala mcm Adobe tu boleh jalan ke pakai PC ni?
shukapajama
Agak mahal utk 8GB sodimm & tanpa dedicated GPU.. tp jgn risau sbb stok mmg xde.
Isaac Rizard
Macam mantap jer...
fridel maconee
Fail la guna ryzen lepas tu guna single channel ram sja lol
Faris Zulkarnain
Ram boleh upgrade ke tu
aku lelaki
pc kecik macam ni leceh, kalau p.supply rosak nak kene order sebab tak sama macam yang biasa, mainboard pon sama, kalau nak tukar port blkg tak sama..
Hamdan Prime
takut la huawei.nnt data kena spy pulak
Hazei Haziq
huawei matebook 14 boleh main genshin impact tak?