4 Laptop Terbaik Bawah RM2500 - Edisi WFH

Sekarang ini kita kena bekerja dari rumah. Jadi secara tidak langsung, laptop menjadi suatu keperluan. Kalau korang tengah usha2 nak beli laptop sekarang, tapi ada had bajet RM2500 sahaja, mari tonton video ini!

Korang boleh beli laptop-laptop ini di:
Acer Aspire 3 - https://invol.co/cl4k948
HONOR Magicbook X 15 - https://invol.co/cl4k94a
Lenovo Ideapad 3 - https://invol.co/cl4k96b
MSI Modern 14 - https://invol.co/cl4k957

Setup Video:

Canon EOS 80D
https://invol.co/cl1ocqw​​​​
https://invol.co/cl1octp​​​​

Canon EOS RP
https://invol.co/cl2wujs​​​
https://invol.co/cl2wuk2​​​

Canon EOS 200D
https://invol.co/cl2wul3​​​
https://invol.co/cl2wull​​​

Sigma Art Lens18-24mm f/1.8
https://invol.co/cl1ocu0​​​​
https://invol.co/cl1ocuy​​​​

Sigma 24-70 f/2.8
https://invol.co/cl2wuly​​​

Andoer Studio Soft Box
https://invol.co/cl1ocvp​​​​
https://invol.co/cl1ocwi​​​​

Nanlite PavoTube II 6C
https://t.productlink.io/a141ikt​​​​
https://t.productlink.io/a141iks​​​

Saramonic UWMic 9
https://invol.co/cl1ocxw​​​​
https://invol.co/cl1od16​​​

Saramonic VMicLink5
https://invol.co/cl2wumr​​​
https://invol.co/cl2wun2​​​

Manfrotto 190
https://invol.co/cl2wuni​​​
https://invol.co/cl2wunt​​​

Manfrotto Fluid Head MVH500AH
https://invol.co/cl2wuo4​​​
https://invol.co/cl2wuoj​​​

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/​​​​
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my​​​​
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/​​​​
Twitter:
https://twitter.com/officialwisermy​

Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgOi7x1DYXZUTurkigWkFg
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJxPtWIXxpSkRGG4nRd3cw
Komen
Amir Fauzan
Hai korang. Can I know korang punya opinion. AMD vs Intel: Which one is better?

Because aq tak boleh decide sbb aq selalu terpikat dgn Intel instead of AMD. Tapi looking at most videos, AMD pun power jugak..

So ape pendapat korg??
F1176 Muhamad Ilham Bin Che Mee
Wiser tlg review msi tuuuuu
Adli Hakimi
Kl hamster
Top Up
mna nk cri trusted seller jual
lenovo ideapad 3
15ARE05 81W400ACMJ tu ya
Amierull Ieyzzat
Kedai mana yg ade stock laptop msi yg ny .. trusted n boleh pos baik punya .. suggest bang
Firdaus Hamdan
Apa kekurangan Intel i3 eh macam honor magicbook tu
Khairul Zack
Boleh bagi cadangan link bagi seller2 yg wizer recommend?
Le Shakesbo
Kalau budget 2000 bro?
Ahmad Anwar Space
terbaik bro. memang dalam planning nak beli laptop baru nie. TQ
Kakka
Aku beli macbook air secondhand dgn harga RM2500.. 5 tahun dah macbook tu berbakti, still ok and support latest OS. Puas hati. (Kalau nak main game beli desktop pc or game console, bukan laptop)
Lionel Baxter
Mana yg paling bagus?😅 Need help
Shazwan Suhaimi
Mana nak cari eh model2 kat atas ni? Mostly tgok sold out...huhuhu
Augustine Ambau
Saya suka bila abang wakanda review😆😆
Syazman Shaharruddin
Nak link acer
Nur Amalina Abd Razak
saya perlukan battery yg long life 😭 kelas lama sgt berjam jam
Muhd Adib
Semua dah soldout
Plus Master
Abg cerita skali bleh pot apa yg laptop ii ni sediakan
ai
acer travelmate tmp214-53 oke ke untuk work from home?
Solehin DB
Video mantap Encik Afiq
James Chadwick
Memang membantu sgt👍.. Btw ni aiman salim ke? 😂