Realme Narzo 20, Bateri Besar Harga Pun Murah

Siri baru yang masuk awal bulan ini dari realme iaitu Narzo mempunyai dua model pilihan, realme Narzo 20 dan realme Narzo 20 Pro. Sekiranya anda berkenan dan nak tahu lebih lanjut tentang versi bukan Pro, jom ikuti luahan hati Bangman.

Boleh beli dari,
Lazada:
realme Narzo 20 - https://invol.co/cl1o5m6
realme Narzo 20 Pro - https://invol.co/cl1o5lv

Setup Video
Camera:
https://invol.co/cl1ocqw
https://invol.co/cl1octp
Lens:
https://invol.co/cl1ocu0
https://invol.co/cl1ocuy
Lighting:
https://invol.co/cl1ocvp
https://invol.co/cl1ocwi
Microphone:
https://invol.co/cl1ocxw
https://invol.co/cl1od16

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/
Twitter:
https://www.twitter.com/officialwisermy

Penyampai & Editor video:
https://www.instagram.com/aimansalim_

Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgO...
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJx...


#realme #realmeNarzo20Pro
Komen
Wiser My
Boleh beli dari,
Lazada:
realme Narzo 20 - https://invol.co/cl1o5m6
realme Narzo 20 Pro - https://invol.co/cl1o5lv
Shafiq Rosdi
BLACKPINK IN YOUR AREA!!!!!
Muhd Nur Haziman
"nafsu dia lain macam" - bangman
🀣🀣🀣
Aiman Bachtiar
tumpang tanya, phone ni ada screen record ke ?
HuntaKiller
Realme ui lbh optimise dr miui sbb ui clean,sbgai pguna miui12 aku hrap Xiaomi improve lbh kt software..skrg mimax3 aku xdpt updet app kt playstore langsung
Aliff Zulkifli
realme terbaikπŸ‘
Cik CikGu
redmi dgn realme mna yg ok dr segi line? byk dgr redmi x tarik sgt line problem tang situ
Drinzo EXE
Idola bg man
ajien coper
Hrga sma dngan redmi note 9 bza rom dngan screen ja
muhd ashraf
Narzo 20 atau oppo a53??
いるハム
Bangman nk tipsπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Dumb Comment
Hey guys, saya soloz. So hari ni saya nak terus terang dengan korang yang saya dah mula syok main free fire. So rasanya enak, rasa "sting" aku, macam macam lagi. Dia sama macam sampah, cumanya dia lagi sampah sbb takde pintu. So masa awal awal saya main tu mula mula kita main menang kan, lepas saya menang, menang menang menang menang menang tapi tiba-tiba kalah, "AISHHH". Sebelum main ni saya terfikir juga, apa yang special dengan game ni. Saya fikirlah apa yang best, tapi bila saya dah test, baru saya nampak baru saya tahu grafik dia memang mantap sekali.
DanHu
Rasanya Redmi Note 9 lagi berbaloi berbanding Narzo ni
Sam Roselee
2:10 "jimat minyak skit" , yes jimat minyak sbb tk pakai minyak
Sam Roselee
2:10 "jimat minyak skit" , yes jimat minyak sbb tk pakai minyak
AMATA SAWADA studio
Bang man buat la pkai filter kening tu😏
Najmi najmi hasrudin
Ada yang berminat boleh contact saya. Nak jual 599. Less 699
Nurul Huda
Banglim aaa πŸ˜‚
JAL Apollo
'bukan V BTS eh'
NINJA GAMING
Bukan harga RM549 ke