Soalan Tentang MediaTek Yang Selalu Orang Tanya

Korang team Snapdragon atau MediaTek?

Penyampai: https://www.instagram.com/meoflaxz​​​
Suntingan: https://www.instagram.com/meoflaxz​​

Setup Video:

Canon EOS 80D
https://invol.co/cl1ocqw​​​​
https://invol.co/cl1octp​​​​

Canon EOS RP
https://invol.co/cl2wujs​​​
https://invol.co/cl2wuk2​​​

Canon EOS 200D
https://invol.co/cl2wul3​​​
https://invol.co/cl2wull​​​

Sigma Art Lens18-24mm f/1.8
https://invol.co/cl1ocu0​​​​
https://invol.co/cl1ocuy​​​​

Sigma 24-70 f/2.8
https://invol.co/cl2wuly​​​

Andoer Studio Soft Box
https://invol.co/cl1ocvp​​​​
https://invol.co/cl1ocwi​​​​

Nanlite PavoTube II 6C
https://t.productlink.io/a141ikt​​​​
https://t.productlink.io/a141iks​​​

Saramonic UWMic 9
https://invol.co/cl1ocxw​​​​
https://invol.co/cl1od16​​​

Saramonic VMicLink5
https://invol.co/cl2wumr​​​
https://invol.co/cl2wun2​​​

Manfrotto 190
https://invol.co/cl2wuni​​​
https://invol.co/cl2wunt​​​

Manfrotto Fluid Head MVH500AH
https://invol.co/cl2wuo4​​​
https://invol.co/cl2wuoj​​​

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/​​​​
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my​​​​
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/​​​​
Twitter:
https://twitter.com/officialwisermy​

Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgOi7x1DYXZUTurkigWkFg
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJxPtWIXxpSkRGG4nRd3cw

#MediaTek #Snapdragon
Komen
Alep N His Kapok
Orang kata mediatek ni mula mula je padu lepastu bila dah lama pakai perfomance dia drop tak macam snapdragon pakai lama lama still up to date lagi..maybe sbbtu kot snapdragon lagi ramai fans dari lain lain termasuk mediatek
Yakuza_Z.I
mediatek d1100 klau nk diibaratkan snapdragon dia atas sd 860 tapi bawah sd870..dia ngam2 gitu sbb tu la aq buat keputusan utk beli poco x3 gt drpd poco x3 pro.
Nasiruddin Melayu
dah la suara macam budak 46 😭
Nasiruddin Melayu
tukar speaker!
Nasiruddin Melayu
speaker ni sakai ke?
zamorano
Mediatek performance ok je, tp support dr developer kurang, kalau amik snapdragon biasanya byk custom rom
Achik Rashid
Sy pki mediatek P65😅😅 samsung A31
henry hillary
Nvidia lagi gila, semua staff best intel dgn amd diambil
George Washington
Boleh x wiser buat video tentang chipset exynos pulak🥺teringin nk tngk
Redza Bahrefi
Baguslah Qualcomm bertambah pesaing. Sebelum ni Exynos dgn Kirin je. Skrg da tambah mediatek. Tak lama lagi tensor. Tapi tensor ni level exynos je. Dont worry la Qualcomm, SD still king la unless you wanna beat Apple Bionic, you could be a 🐐 !!
Nur Shadilah Abdul Ghani
Aku bersyukur Mediatek keluarkan cip Dimensity ni. Sebab dialah aku dapat beli phone budget tapi storage padu and dapat 5G. Poco X3 GT 5G 8gb/256gb 😭 jatuh hati sangat 🥰
Frieght Junister
Bang,mohon cerita juga tentang Qualcomm Snapdragon
Hikky 06
Kembar sofyank ke?
ᴀɴᴜᴀʀ
Aku sorg je ke yg heran kenapa fon Aku lagi panas layan pubg Dari genshin guna mediatek
mawar
terbaik
Shahrul Zahri
Iphone noob...
XASHZ
Mantap cara penyampaian brother ni
Pakcik Bawang • 28 years and
kalau cerita pasal mediatek dgn qualcomm ni mesti teringat kat amd dgn intel.
mediatek macam amd . .
qualcomm macam intel . .
Fazmy Jaffar
power budak nie, detail dan jelas...
BLUE SHARK GAMERS
Yg pakai chipset helio atau dimensity untung la korang main game x lag teruk... Cam aku ni pakai honor 7s Mediatek 6739 sedih mat