Redmi Note 10s - Boleh Smooth Extreme Dan HDR Ultra PUBG Mobile

Ingatkan Xiaomi dah puas dengan siri Redmi Note 10. Tahu-tahu ada 2 lagi model tambahan baru -Redmi Note 10S dan Redmi Note 10 5G. Video ini jom tengok apakah perbezaan Redmi Note 10S dengan adik-beradiknya yang lain.

Penyampai: https://www.instagram.com/meoflaxz​​​
Suntingan: https://www.instagram.com/meoflaxz​​

Beli Redmi Note 10S di sini:
Shopee - https://invol.co/cl4bw0v
Lazada - https://invol.co/cl4bw1u

Setup Video:

Canon EOS 80D
https://invol.co/cl1ocqw​​​​
https://invol.co/cl1octp​​​​

Canon EOS RP
https://invol.co/cl2wujs​​​
https://invol.co/cl2wuk2​​​

Canon EOS 200D
https://invol.co/cl2wul3​​​
https://invol.co/cl2wull​​​

Sigma Art Lens18-24mm f/1.8
https://invol.co/cl1ocu0​​​​
https://invol.co/cl1ocuy​​​​

Sigma 24-70 f/2.8
https://invol.co/cl2wuly​​​

Andoer Studio Soft Box
https://invol.co/cl1ocvp​​​​
https://invol.co/cl1ocwi​​​​

Nanlite PavoTube II 6C
https://t.productlink.io/a141ikt​​​​
https://t.productlink.io/a141iks​​​

Saramonic UWMic 9
https://invol.co/cl1ocxw​​​​
https://invol.co/cl1od16​​​

Saramonic VMicLink5
https://invol.co/cl2wumr​​​
https://invol.co/cl2wun2​​​

Manfrotto 190
https://invol.co/cl2wuni​​​
https://invol.co/cl2wunt​​​

Manfrotto Fluid Head MVH500AH
https://invol.co/cl2wuo4​​​
https://invol.co/cl2wuoj​​​

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/​​​​
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my​​​​
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/​​​​
Twitter:
https://twitter.com/officialwisermy​

Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgOi7x1DYXZUTurkigWkFg
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJxPtWIXxpSkRGG4nRd3cw

#XiaomiRedmiNote10S #RedmiNote10SMalaysia #RedmiNote10S #XiaomiMalaysia
Komen
ariff hamzah
Yang penting dekat cyberjaya
Shahrul Zahri
Iphone noob...
zlkhwan
aku ada redmi note 10 dan mi9t pro (sd 855 tu) tapi kalu utk kegunaan harian aku lebih suka redmi note 10 tu walau spec rendah ...mgkin sebab redmi note 10 lebih sedap dipegang dan battery redmi note 10 lebih besar+ringan..lg pun aku x heavy gamer..
Ahmad Muttaqin
Saiz redmi note 10 dengan note 10S sama ke?
Ashri LOL WILD RIFT
1.91 bukan sd678 ke
mohd fauzi
Ada ka yg suka rakaman bergegar....? Haha...
senpoi sentul
Game apa ni bos 1:16
adam ikhwan
buat la review Samsung A52 pulak.. redmi note 10 series semua dah buat
SirrFuego
Redmi note 10, 10pro, 10s, 10pro 5G.
Afif Manan
4000 mAh pun tak sampai satu ari guna
Bro Mang Tech
Lawak ayat ni

"Kalau korg suka rakaman bergegar tapi resolution tinggi... ". Ahhahha
Firdaus Radzi
Lagu opening tu 😂
Amir Fitri
Yang penting dua dua motor masuk vid 😝
hakimi
Mmg best klau meor review
Muhammad yusriman zaidi
01:25 game spiderman tu tajuk ape..mcm best tgk
Natsu Dragneel
tak berbaloi langsung sbab, tak de refeshrate, chipset mediatek 12nm yg masih 4G & tak support gcam, body masih plastic...😌😌😌
👻
🔥🔥🔥
Muhd Amar Tajudin
Game spiderman ape tu?
Amran_l.m Official
Bagi aku,kalau dari segi camera redmi note 10 biasa lagi okk
Ahmad Hamidi
janaan kimia eh