Benda Best Dekat 12 Developer Preview

Jadi akhirnya Google telah mengeluarkan developer preview untuk Android 12 pada minggu lepas. Jadi apa yang menarik ?

Setup Video
Camera:
https://invol.co/cl1ocqw
https://invol.co/cl1octp

Lens:
https://invol.co/cl1ocu0
https://invol.co/cl1ocuy

Lighting:
https://invol.co/cl1ocvp
https://invol.co/cl1ocwi

Microphone:
https://invol.co/cl1ocxw
https://invol.co/cl1od16

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/
Twitter:
https://www.twitter.com/officialwisermy

Penyampai video: https://www.instagram.com/azee_kassmy/
Editor video: https://www.instagram.com/azee_kassmy/


Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgOi7x1DYXZUTurkigWkFg/videos
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJxPtWIXxpSkRGG4nRd3cw
Komen
Arman Jefry
macam mana nak update android 11 di samsung a42 5g
Abang Nuzul Abang Ahmad
Kalau hp android 10, boleh pi Android 11 atau 12 ke? Maaf tanya, baru nak pakai android nih..
Rainxsky
Kt reno 5 android 11 pon xhabis jelajah lagi.. dh nk keluar Android 12 ni.
Mighty Guy
A11 pun masih beta.
Mohathir M
Realme ble nk dpt adroid 11? Msih kt 10 je lg, ermm
Takiya Hazim
Vivo y15 android 9 hmmm
Dh android 12 dh aku update 10 puj xdtg
Ariff Hakimi
Ios 14??
Mohammad Shahriduan
Gila la dah android 12. Aku masih pakai android 4.1 (galaxy note 2)
Ultimate Lazer'S
Everyone: start using newest android phone

Me: use android 7

;-;
A A
Mcm huduh je android12 ni
3B_Muhamad Hamizan
Android 11 pun buggy af, nak main game pun asyik dapat grey bar je kalau duk scroll down mcm apa je
ichigo
Camne nak install android 11 eh?
your pretty white cat
Android 5 terpaksa berdiam diri 😢
Mohamad Syazrin
MIUI 12.5
aiman hatim
aku masih lagi android 9
Yoko yoko
Pkai android 10 kt realme 5 pon buat aq stress ngn phone heating ngn b3 draining fast....Last ii aq downgrade je phone tpi tu lah bosan xde new update software.
Game Master
So kena guna dengan lebih mendalam laa baru nampak A12 tu kan?
NABIL NAJMI BIN ZAINUDDIN
Me crying in android 4.3
Faris Hamzi
Fuyoo monhunt player....

Ada sesape nak main ngan aq tk?
Akid Zharfan
Poco x3 tkleh ke android 11?