Telefon Flagship Sekenhen Yang Sedap Lagi Untuk Tahun 2021

Nak beli telefon? Nak prestasi baik? Nak phone flagship? Banyak benda yang kita nak tapi mungkin poket tak berapa tebal untuk dapatkan semua tu. Jadi telefon sekenhen mungkin jadi alternatif terbaik untuk anda pertimbangkan.

Penyampai video:
https://www.instagram.com/azee_kassmy/


Editor video:
https://www.instagram.com/azee_kassmy/


Setup Video:

Canon EOS 80D
https://invol.co/cl1ocqw​​​​
https://invol.co/cl1octp​​​​

Canon EOS RP
https://invol.co/cl2wujs​​​
https://invol.co/cl2wuk2​​​

Canon EOS 200D
https://invol.co/cl2wul3​​​
https://invol.co/cl2wull​​​

Sigma Art Lens18-24mm f/1.8
https://invol.co/cl1ocu0​​​​
https://invol.co/cl1ocuy​​​​

Sigma 24-70 f/2.8
https://invol.co/cl2wuly​​​

Andoer Studio Soft Box
https://invol.co/cl1ocvp​​​​
https://invol.co/cl1ocwi​​​​

Nanlite PavoTube II 6C
https://t.productlink.io/a141ikt​​​​
https://t.productlink.io/a141iks​​​

Saramonic UWMic 9
https://invol.co/cl1ocxw​​​​
https://invol.co/cl1od16​​​

Saramonic VMicLink5
https://invol.co/cl2wumr​​​
https://invol.co/cl2wun2​​​

Manfrotto 190
https://invol.co/cl2wuni​​​
https://invol.co/cl2wunt​​​

Manfrotto Fluid Head MVH500AH
https://invol.co/cl2wuo4​​​
https://invol.co/cl2wuoj​​​

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/​​​​
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my​​​​
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/​​​​
Twitter:
https://twitter.com/officialwisermy​
TikTok:
https://www.tiktok.com/@wisermy?lang=en
Telegram:
https://t.me/wiserarmy


Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgOi7x1DYXZUTurkigWkFg
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJxPtWIXxpSkRGG4nRd3cw
Komen
Norhan Syafiq
Tlg ulas ipad used...
Howard Jack
Hai guys.. Nak tanya sifu2 hp.. Aku ada niat nak angkat ex Flag LG hp.. Tapi kan kilang LG phone dah stop production.. SOALAN aku, ada efek tak dr segi software or benda2 lain yg berkaitan utk taun2 akan dtg??
Mohd Haiqal
Bang imran phone redmi note 11 ngan 11 pro msuk malaysia tak dan bila ?
Mohamad Arif
Nk tnye tab apa yg die guna tuh🥶
Manofjah
Mana nk cri mi 10 sec ek skrg🥲
KaIZeR99
LG V50s & LG V60 for audiophile and gamer
Raihan Ares
Oneplus 7pro aku tak saran kan sbb camera problem lepas last update software. Aku sendiri kena sekarang ni camera tak function dia tulis camera maybe damage. Ramai lagi yg kene model 7pro lepas update android 11 kalau masuk group oneplus malaysia
Uma Mageswaran Perumal
Unifi mobile bebas boleh guna telefon mana?
Faiz Izzat
Kalau untuk Camera gambar dan video dalam harga RM 2K smartphone apa yang padu untuk new set dengan second hand?
Muhammad Basir Syaiful Bakri
Samsung S20 5G USA. Snapdragon.
arowana malaysia
Smua fon yg direcoment tak bgus..iphone sebb cass lambat,one plus cpt pns bt3 pun kuat,xiaomi bug bnyk main pubg naik krta akn ad rsa startering.samsung s20 chipset exynos 990 memg xstble gming xbest..klw yg bgus skrg ni sy suggest p40 pro,cas cpt,game memg mantap,bt3 tahan camera lawa,hrga murah,google servis tak dak xpa boleh hdup lgi..xpon beli xiaomi 11pro yg bru..mantap..by the way snp 898 dh nk kluar..baik tngu je lgi sebuln
erick mike
Xmcm android? Android yg mana 1?
Mohd Aizat B16
Sedang menonton video ini dengan Zenfone 6z Flip 2019 , bateri 85% health dari 5000mah , Snapdragon 855 , kamera flip 48MP wide 13MP ultrawide , 8GB ram 256GB rom , tanpa sebarang isu walau dah setahun beli dari 2ndhand
Shazwan TV
Iphone
X,xr,xs,xsmax;11,11pro,12mini
Android
S10 s10plus
Captain SparkZz
Second hand shopee je berbaloi,jngn la kt fb sngt
Harrison
Tunggu tahun depan je
Noriqbal Sufyan
alhamdulliah la saya amik iphone 11 secondhand nasib okay semua
Noriqbal Sufyan
alhamdulliah la saya amik iphone 11 secondhand nasib okay semua
saitama one punch man
Masih setia dgn honor view 20