Qualcomm Rasmi Cip Snapdragon 888

Rangkuman cerita menarik menerusi segmen Buletin Gajet yang disampaikan secara santai. Ikuti laman sesawang wiser.my untuk berita penuh atau ingin mengikuti perkembangan dunia gajet secara pantas.

Artikel berkaitan:

Berita 1:
https://wiser.my/nvidia-geforce-rtx-3060-ti-diumumkan-dengan-harga-rasmi-bermula-rm1800

Berita 2:
https://wiser.my/iphone-12-dilaporkan-mempunyai-masalah-bateri-cepat-habis

Berita 3:
https://wiser.my/permohonan-dalam-talian-i-sinar-boleh-dibuat-mulai-21-disember-2020

Berita 4:
https://wiser.my/qualcomm-rasmi-mengumumkan-cip-snapdragon-888
dan
https://wiser.my/ini-adalah-spesifikasi-penuh-cip-snapdragon-888-modem-5g-terbina-cpu-25-lebih-berkuasa-grafik-35-lebih-pantas
dan
https://wiser.my/xiaomi-sahkan-mi-11-adalah-peranti-pertama-yang-akan-dilancarkan-dengan-cip-snapdragon-888

Berita 5:
https://wiser.my/sebahagian-mac-mini-dengan-cip-m1-sebenarnya-dibuat-di-malaysia

Berita 6:
https://wiser.my/taman-tema-super-nintendo-world-di-jepun-bakal-dibuka-secara-rasmi-pada-februari-2021

Setup Video
Camera:
https://invol.co/cl1ocqw
https://invol.co/cl1octp

Lens:
https://invol.co/cl1ocu0
https://invol.co/cl1ocuy

Lighting:
https://invol.co/cl1ocvp
https://invol.co/cl1ocwi

Microphone:
https://invol.co/cl1ocxw
https://invol.co/cl1od16

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/
Twitter:
https://www.twitter.com/officialwisermy
Penyampai video:
https://www.instagram.com/syaza.syafena/
https://www.instagram.com/azee_kassmy/
https://www.instagram.com/amalinaathman/
Editor video:
https://www.instagram.com/amirfaruqi/

Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgOi7x1DYXZUTurkigWkFg/videos
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJxPtWIXxpSkRGG4nRd3cw
Nak tengok Azwa? Boleh singgah ke Siakap Keli Review:
https://www.youtube.com/channel/UCo5TWROsmkTHVhzmFUW94oA/videos


#BuletinGajet #wiser
Komen
TanZ AffRicSS
Snap 888 ni setanding bionic berapa eh. 13 or 12
Uzair Zulkifli
love u all ♥️
Blue Sky Official
MediaTek G90T/helio80 ke snapdragon? yg mana bgus utk gaming ehh 😅
KOKUKO Hihi
BETUL KE KALAU SNAPDRAGON TINGGI PHONE CEPAT PANAS TOLONG BERITAHU
long ling
1:13 HAHAHAH MAU SANGAT BELI IP 12 PROO MAMPUS LA KAMUUU BATTERY PN CEPAT HBISSS HARGA MAHAL TPI BATTERY baik beli realme battery 6000mah sayang duit beli iphone taikk
RAKSAKSA LEADER
bang buat preview handphone infocus Vhz t1
Lokman Helmi
Xiomi mi 10 ultra fone yang nak beli dah lame
sen pai
Sd 7xx bagai mana ? Nak beri no aparo tu ? 😆788?
Anaz gadtech
Aku xsabar nak tengok Unboxing xiomi mi 11
Nazri GAMING
1:03 innovative
Vinture Gaming
Hai saya bukan soloz, so harini saya nak ajak korang selawat ‎۞ اَللهُمَّ صَلِّ عَلَى سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ
‎ وَعَلَى آلِ سَيِّدِنَا مُحَمَّدٍ ۞
Sim Sembilan MNR
Jika Kita perasan
Di Dalam cerita doraemon Ada perkara tersebut

Tetapi perkara ini tidak pasti
Bayangkan pintu masa doraemon bagaimana ia berkerja

Begitu juga pencawang pencawang ini menghubungkan , kenapa wayar wayar di jepun bersambung
Sharosdin Din
Ada hostel pelacuran nama 888.ha3😁😀😊
Khalif Haizam
Snapdragon 888 ni boleh tapau a14 bionic ni
King Kong
Xiaomi mi 11/11pro guna sd888.mantap🙌🙌
MUHAMMAD ZULFIXRY
RTX 3090Ti ?
Danial Iqbal
SD888 pun tak leh lwn A14 Bionic srs talk
FireWorksXxX
1:07 garang yeerr.. terkezut mak.. serious btoi.. cam nk marah je..
andrew harry
fuhh..paduu.. sah main emulator kat android misalnya ps2, nintendo switch (versi beta) konfem auto smooth
A NOOB Player
Ip 12 x leh pakai aa buat pa buat kalaw x perfect bgi aa perfect luu🤦