Kenapa Masih Ramai Pilih Kamera iPhone? Perbandingan Kamera Galaxy S21 Ultra vs iPhone 12 Pro Max

Jika mengambil markah keseluruhan, kamera Samsung Galaxy S21 Ultra dengan mudahnya tapau bungkus ikat tepi kamera iPhone 12 Pro Max.

Tetapi ada sebab kenapa ramai lebih memilih hasil gambar dari kamera iPhone. Jom ,kita tengok apa sebabnya.

Penyampai video: https://www.instagram.com/@atknrd
Suntingan: https://www.instagram.com/@haikelareff

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/​
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my​
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/​
Twitter:
https://www.twitter.com/officialwisermy​

Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgO...​
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJx...​

Setup Video
Camera:
https://invol.co/cl1ocqw​
https://invol.co/cl1octp​

Lens:
https://invol.co/cl1ocu0​
https://invol.co/cl1ocuy​

Lighting:
https://invol.co/cl1ocvp​
https://invol.co/cl1ocwi​

Microphone:
https://invol.co/cl1ocxw​
https://invol.co/cl1od16​

#iPhone12ProMax #SamsungGalaxyS21Ultra #CameraComparison
Komen
Wiser My
Kepada yang confius.

GAMBAR KIRI: IPHONE 12 PRO MAX
GAMBAR KANAN: GALAXY S21 ULTRA
Airis Adelia
Iphone!!
jaff channel
Masi kalah jauh dri sony
MohdShahrim MuhdSain
bru plan nak beli ipong. anjayyy
nurfikri fahmi
Rumusan dia, yg lawa tu Iki bukan kamera. Hhahahaha
Danishh
Tpi en kalau gambar android bile masuk story ig nape erk jadi pecah² haiyaa
Far East Crane Operation
Iphone 12 pro max vs samsung s5 pun kalah
Azjoe Zakaria
Samsung s21 vs google pixel 5 XL..
Muhd Ruzaini Muhd Ruzaini
Ada sape ii menyesal terbeli iphone hanya semata untuk camera?
Ashraf Othman
lens iphone tu tak dilap
binajuta engineering
cantik . esk g beli kt DPULZE
Adli Haqeem
Samsung S21 ultra Membuatkan muke Ikey tu terserlah keras.. seyes aku ingtkan jantan tadi. Rupenye awekk chor..😊 maaf sbb Jujur.
Lee Sw
Samsung? Ewww
Iphone? Yes janji mewah
Zin Bihan
bila diorng kata belah kanan belah kiri aq terus confused yang mana satu belah kanan dengan kiri.......hermm?? nak nangis
Azlan Lan
S21 Ultra la mantap
Ahmad Husaini
Aku mati2 ingt iPhone sbelah kanan..klau exynos punya model cantik mcm ni,snapdragon mesti lg cantik
amir akmal
bro.. iphone tu ad pakai lens protector ker sbb aku guna xdela teruk sgt kualiti gmbr dia...
Muhammad Sulhi
TUNGGU P50 PRO JELA
the_hijab borong
Yg samsung tu exynos ke snapdragon
Ismail Basri
108mp vs 12mp, mmg kalah lah ip12 pro max, kamera mmg smsung win, klu iphone tu pakai 108mp gak x taw lah mcm mne, tpi konfirm reger mandi, jgn kecam aku, larikkk