Tiada Mikrocip Dalam Vaksin Covid 19

Rangkuman cerita menarik menerusi segmen Buletin Gajet yang disampaikan secara santai. Ikuti laman sesawang wiser.my untuk berita penuh atau ingin mengikuti perkembangan dunia gajet secara pantas.

Wiser+ Partnership Program:

https://plus.wiser.my/2021/02/10/wiser-plus-partnership-program/

Artikel berkaitan:

Berita 1 0:11​​ :
https://wiser.my/nokia-sembilu-mungki...​

Berita 2 0:58​​ :
https://wiser.my/pendeposit-tabung-ha...​

Berita 3 1:24​​ :
https://wiser.my/benarkah-harmonyos-s...​

Berita 4 2:00​​ :
https://wiser.my/ceo-xiaomi-beri-gamb...​

Berita 5 2:45​​ :
https://wiser.my/pengguna-xiaomi-di-c...​

Berita 6 3:39​​ :
https://wiser.my/serupa-tapi-tak-sama...​

Lagi berita menarik, boleh lawati https://wiser.my/​​​

Setup Video
Camera:
https://invol.co/cl1ocqw​​​
https://invol.co/cl1octp​​​

Lens:
https://invol.co/cl1ocu0​​​
https://invol.co/cl1ocuy​​​

Lighting:
https://invol.co/cl1ocvp​​​
https://invol.co/cl1ocwi​​​

Microphone:
https://invol.co/cl1ocxw​​​
https://invol.co/cl1od16​​​

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/​​​
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my​​​
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/​​​
Twitter:
https://www.twitter.com/officialwiser...​

Penyampai video:
https://www.instagram.com/azee_kassmy/
https://www.instagram.com/meoflaxz/​​

Editor video:
https://www.instagram.com/_ashraffd/​​​

Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgO...​
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJx...​

#BuletinGajet​​​ #wiser
Komen
Faiz Og
2021: kena vaksin covid 19
2025 : new pandemic zombie is coming
Mo Ha
Byk tgk cerita sains fekshoins
ariel fzal
apa pya pelik la dah 2021 pemikiran masih zaman batu..mikrochip?actually hal ni sng je..yg mana nk mik,mik xnak sudah..xpayah dok hasut dok bg burukkan keadaan...
Rysh818 Shop Enterprise
Im Rysh818Shop Enterprise Malaysia 🇲🇾
ED!
Apex cross platform ka?
Darwisy Hisham
Buatlah ciri menarik Di mui 12 part 2
Mr_supreme
Mula2 LoL masuk mobile bisnis...skarang Apex Legends pun sama...uishhh aku takleh byngkan camne nk guna skill2 semua agent dlm Apex Legends tu...kat PC tu pun complicated...ni kan mobile....perghhh...

Screen tu je penuh button je....hahaahahahaa
Mr_supreme
Meanwhile...me with Exynos
Sad Exynos noise
Kocheng 12 Pro Max
Yey aku bole main apex :))
M.SAID.ARRASHAD SHUHAIMI
Pengaruh movie ni
Mc Choke
2:11 Ehhh ada laaaa 😂🤣😂🤣😂
Fahrin Iman
Tak sabar nak tunggu mi 11 keluar dekat malaysia ni
Haqim
Android skrng dh ada Nearby Share... so bole lah share app, file dll
Pijen
ShareIt banyak iklan. 3 taun lepas dah uninstall. better guna app Files by Google. ada dalam Play Store dan takde iklan sebab app Google sendiri
SAFWAN MANAN
Tiada bukti merbahaya? 6 org mati tu palsu ke?
Intervention2348
Finally Mi11 masuk Malaysia...
Syafiq Hazmy
Buang masa ja kalau diorang masuk microchip untuk monitor rakyat Malaysia.. masuk simpang pun tak reti bagi signal..
Achik Rashid
Yes sugarbook kena sekat..
HBRT PRIVATE
Ahli konspirasi : vaksin ada microchip
Orang berilmu : Susah lah nak cakap dengan orang macam ni .
Aku : kesimpulannya takde keperluan pun untuk cakap dengan orang bodoh sebab orang bodoh tak tahu jalan dan cabang ilmu .

"Janganlah engkau berdebat dengan orang bodoh , jangan pula dengan orang berilmu . Orang berilmu akan mengalahkanmu (dalam perdebatan), sementara orang bodoh hanya akan menyakitimu."
-Ibnu Abbas Radhiallahu anhuma
(Al bidayah wan Nihayah)
ahmad zainie
Share it tkleh pakai, jgn la guna bluetooth mcm zaman dulu2😂gunalah aplikasi zapya👍🏻