Masalah Yang Ada Pada Mi Watch Lite

Mi Watch lite kini hadir dengan paparan skrin 1.4 inci LCD, kapasiti bateri 230mAh, dilengkapi dengan fungsi GPS dan berat sekitar 35 gram.

Apa lagi yang menarik tentang Mi Watch lite terbaru dari Xiaomi ini? jom saksikan review ni.

Harga rasmi : RM 249
Beli Mi Watch Lite: (https://invol.co/cl298of)


Setup Video
Camera:
https://invol.co/cl1ocqw
https://invol.co/cl1octp
Lens:
https://invol.co/cl1ocu0
https://invol.co/cl1ocuy
Lighting:
https://invol.co/cl1ocvp
https://invol.co/cl1ocwi
Microphone:
https://invol.co/cl1ocxw
https://invol.co/cl1od16

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/
Twitter:
https://www.twitter.com/officialwisermy

Penyampai & Editor video:
https://www.instagram.com/mohd.afi_q/

Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgOi7x1DYXZUTurkigWkFg/videos
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJxPtWIXxpSkRGG4nRd3cw

#XiaomiMalaysia #MiWatchLite
Komen
Wiser My
Harga rasmi : RM 249
Beli Mi Watch Lite: (https://invol.co/cl298of)
muhammad bujo
pakai gshock je
Muhammad Alif
Mi Watch vs Amazfit Gts which better?
mohd nor fazian mohd nusi
apa yang apple buat, semua nak ikut..
AndroidMalaya
ni bukan smartwatch tapi adalah fitness tracker.
Zurin aini
Boleh bagi cadangan smart watch bawah RM700 yang berbaloi untuk dibeli tahun 2021?
- Syahmi
Ni baru betul,kalau ckp product tu kalis air tunjuk scene celup dlm air😂
Adam
Wiser bila nak unboxing handphone OPPO Reno 5
SUMAN JR
Bang amazfit t rex vs honor magic 2 watch yg mana best?
Akmal
Mi watch ke Mi band??
Aku Punya Channel
Islam Is Peace
connection asyik lost..hampeh.. rs mcm nak campak ja jam ni..hahaha
Rizal Hanafi
Aku suka vid yg vibe mcm ni🤣....mcm first pkp dulu srs layan
Anaz tech
Musik intro kena ngn afiq
Hashirama Senju
Wiser nanti buat video 10 best smartwatch dan 10 best fitness tracker
Faliq Affan
Jam ni boleh jwb phone call x?
Naz Heaven
Asal muka afiq lagi teruk nii
Dickland surang
Hallo bro . Klu handfon yg korang review ada yg dorang bgi free tak mksudnya lps korang review dorang bgi terus atau tak . Dan hp yg kena bagi free tu ada jual tak ? Peace no war .hahha
Arcus V
Lagu background tak kena laa bila afiq tgh bercakap😂
Rezza
“Hey guys kita ada sebuah.. Sebuah ke ? Seutas lah”

Intro

“Ok guys dekat tangan aku ada sebuah jam pintar” 🤦🏻‍♂️😂