Bangman Nak Balik Raya Bawa Barang realme AIoT 3.0

realme telah melancarkan barangan AIoT 3.0 mereka. Pelbagai barangan disertakan dalam edisi kali ini seperti realme Watch 2, realme Buds Air 2 Neo, dan banyak lagi. Nak tahu ada barang apa lagi? Boleh tengok video ini sampai habis!

Setup Video:

Canon EOS 80D
https://invol.co/cl1ocqw​​​​
https://invol.co/cl1octp​​​​

Canon EOS RP
https://invol.co/cl2wujs​​​
https://invol.co/cl2wuk2​​​

Canon EOS 200D
https://invol.co/cl2wul3​​​
https://invol.co/cl2wull​​​

Sigma Art Lens18-24mm f/1.8
https://invol.co/cl1ocu0​​​​
https://invol.co/cl1ocuy​​​​

Sigma 24-70 f/2.8
https://invol.co/cl2wuly​​​

Andoer Studio Soft Box
https://invol.co/cl1ocvp​​​​
https://invol.co/cl1ocwi​​​​

Nanlite PavoTube II 6C
https://t.productlink.io/a141ikt​​​​
https://t.productlink.io/a141iks​​​

Saramonic UWMic 9
https://invol.co/cl1ocxw​​​​
https://invol.co/cl1od16​​​

Saramonic VMicLink5
https://invol.co/cl2wumr​​​
https://invol.co/cl2wun2​​​

Manfrotto 190
https://invol.co/cl2wuni​​​
https://invol.co/cl2wunt​​​

Manfrotto Fluid Head MVH500AH
https://invol.co/cl2wuo4​​​
https://invol.co/cl2wuoj​​​

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/​​​​
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my​​​​
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/​​​​
Twitter:
https://twitter.com/officialwisermy​

Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgOi7x1DYXZUTurkigWkFg/videos
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJxPtWIXxpSkRGG4nRd3cw

#realmeAIoT3.0 #realmeMalaysia
Komen
Irkuhs
Amboi thumbnail dia😂
Psycho Path
Nak beli buds realme. Tapi tak tau nak beli yang mana. Realme buds q2 @ air 2 neo. Boleh suggestkan tk
Ahmadenijad AL harits Ahmad jeffridin
Kenapa video abg muaz yang Paling popular
Ayie Io
Motion light tu actually kena letak dlm almari ~
Alif Hakimi
Tak berani Nak comments. Takut Jack sparrow suruh tekan link.
MUHAMMAD AFIQ BIN ZULKIFLI Moe
Buds Q2 neo
IMANCRAFT
Aku ingat aot tadi aku be like: erehh
WanNIM Channel
klau mak saya, dia tgok pokok skybird kt belakang tu
haf
tertarik juga realme watch 2 tpi idk blm available kt shopee
Teh tarik kurang masam
Bangman kalau dah balik kampung jangan lupa buat q&a
no hentai no live
Dengar macam a.o.t
Fufu YaYA
Selamat Hari Raya yang awal
Fariz Kiboyz
mane boleh balik bang Lim
Honk's Cousin
Lets go ✌️🤙
Nick Mohd
Nakallaa #bangman ni
Muhd zamel
Bangman nk cakap je tapi saya rase donat tu size lubang dia ngam2 untuk sayelah bangman
Apis Udin
Everyone : Balik kampung haram haha
Me : haram betul arak tak haram2 plak
Luqman Hakim
Serabut la iklan realme 8 pro ni😑
ARUL
Upgrade pada realme watch 2 dengan realme watch first gen ketara sangat ke
Irfan Faikar
Igt AoT td

Hshshshshs