OnePlus Watch - Ada Udang Di Sebalik 'Smartwatch'

Buat pertama kalinya OnePlus buat 'jam pintar'. Tapi yang sebenarnya ia bukanlah sepintar yang disangka. Dah tu, kenapa mahal sangat?

Nak beli boleh tekan bawah ni:
Shopee:
https://invol.co/cl4miox
Lazada:
https://invol.co/cl4mio9

Penyampai: https://www.instagram.com/meoflaxz​​​
Suntingan: https://www.instagram.com/meoflaxz​​

Setup Video:

Canon EOS 80D
https://invol.co/cl1ocqw​​​​
https://invol.co/cl1octp​​​​

Canon EOS RP
https://invol.co/cl2wujs​​​
https://invol.co/cl2wuk2​​​

Canon EOS 200D
https://invol.co/cl2wul3​​​
https://invol.co/cl2wull​​​

Sigma Art Lens18-24mm f/1.8
https://invol.co/cl1ocu0​​​​
https://invol.co/cl1ocuy​​​​

Sigma 24-70 f/2.8
https://invol.co/cl2wuly​​​

Andoer Studio Soft Box
https://invol.co/cl1ocvp​​​​
https://invol.co/cl1ocwi​​​​

Nanlite PavoTube II 6C
https://t.productlink.io/a141ikt​​​​
https://t.productlink.io/a141iks​​​

Saramonic UWMic 9
https://invol.co/cl1ocxw​​​​
https://invol.co/cl1od16​​​

Saramonic VMicLink5
https://invol.co/cl2wumr​​​
https://invol.co/cl2wun2​​​

Manfrotto 190
https://invol.co/cl2wuni​​​
https://invol.co/cl2wunt​​​

Manfrotto Fluid Head MVH500AH
https://invol.co/cl2wuo4​​​
https://invol.co/cl2wuoj​​​

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/​​​​
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my​​​​
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/​​​​
Twitter:
https://twitter.com/officialwisermy​

Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgOi7x1DYXZUTurkigWkFg
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJxPtWIXxpSkRGG4nRd3cw

#OnePlusMalaysia #OnePlusWatch #OnePlusWatchMalaysia
Komen
Wiser My
Nak beli boleh tekan bawah ni:
Shopee:
@t
Lazada:
@t
Sophia
Saya sangat menyukai karya anda dan ingin berkomunikasi dengan anda
Bolehkah anda memberi saya alamat e-mel anda
Bro Mang Story
Detail giler review... Mantap❤️❤️🥰🥰
MUHAMMAD NAJMUDDIN BIN AMBARAN
hahahaha bongok aq ingt drama kmpung tadi
Art zone
Assalamualaikum kakitangan wiser...saya nak tanya..bila mi10t boleh dapat update miui 12.5..?
Vapocalypse XXL
Aku dah 2 tahun guna ticwatch pro. Yang 2018 version. Elok je lagi.
Geralt The Rivia
Aku sampai sekarang tak tahu nak angkat huawei watch gt2 atau galaxy watch active 2.
R&Y Channel
kalau nk banding dgn smartwatch mmg jauh, tp di kalangan fitness tracker, rasanya oneplus ni paling terbaik
Ungku Muhammad Kamal Haziq
Oho dah taula nak beli jam apa, tq
Pidut6587 PP
ak.masih stay dgn Blitzwolf Bw-At2 kopi amaz 😆
Adzim Pauzi
Nasib mesin basuh,klau mesin kuda😂😂
tuny setak
Lari dari tanggungjawab ahshahaha
Adam Haziq
Teringin juga hak guna jam ni nak track time lari dari tanggungjawab 🤣🤣🤣
AshZenKai
5:41 Ini kelakar 😂
Faaizudin Asus
"period tracking, Aku takdela guna feature ni". 🤣
ainur aswad
Clickbait udang
mumufaifu
Wiser, Wiser tak review Honor Band ke?
Hunticzz
tekan video nak tgk smartwatch ❎
tekan video nak tgk udang ✅
Bashek Hj Umar
Honor MagicWatch 2 aku beli bln 9 2020 dah dpt bwh RM500. Dan mmg betol function & battery life die kurang lebih same je..
muhammad syahmi izzat
Penonton setia