Telefon Terbaik Bawah RM1000 Jun 2021

Jadi kita dah sampai bulan 6 ataupun pertengahan tahun 2021. Jadi banyak orang tanya smartphone apa yang terbaik bawah rm 1000 ? Jadi untuk ini Imran akan senaraikan 5 smartphone yang terbaik di bawah harga rm 1000.

Beli disini
5. https://invol.co/cl47bb2
4. https://invol.co/cl423dy
3. https://invol.co/cl43f2r & https://invol.co/cl43f3m
2. https://invol.co/cl34751
1. https://invol.co/cl4a8l9


Penyampai video: https://www.instagram.com/azee_kassmy/
Editor video: https://www.instagram.com/azee_kassmy/

Setup Video:

Canon EOS 80D
https://invol.co/cl1ocqw​​​​
https://invol.co/cl1octp​​​​

Canon EOS RP
https://invol.co/cl2wujs​​​
https://invol.co/cl2wuk2​​​

Canon EOS 200D
https://invol.co/cl2wul3​​​
https://invol.co/cl2wull​​​

Sigma Art Lens18-24mm f/1.8
https://invol.co/cl1ocu0​​​​
https://invol.co/cl1ocuy​​​​

Sigma 24-70 f/2.8
https://invol.co/cl2wuly​​​

Andoer Studio Soft Box
https://invol.co/cl1ocvp​​​​
https://invol.co/cl1ocwi​​​​

Nanlite PavoTube II 6C
https://t.productlink.io/a141ikt​​​​
https://t.productlink.io/a141iks​​​

Saramonic UWMic 9
https://invol.co/cl1ocxw​​​​
https://invol.co/cl1od16​​​

Saramonic VMicLink5
https://invol.co/cl2wumr​​​
https://invol.co/cl2wun2​​​

Manfrotto 190
https://invol.co/cl2wuni​​​
https://invol.co/cl2wunt​​​

Manfrotto Fluid Head MVH500AH
https://invol.co/cl2wuo4​​​
https://invol.co/cl2wuoj​​​

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/​​​​
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my​​​​
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/​​​​
Twitter:
https://twitter.com/officialwisermy​

Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgOi7x1DYXZUTurkigWkFg
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJxPtWIXxpSkRGG4nRd3cw

#WiserArmy #WiserMY #SmartphoneBawahRm1000
Komen
mat saja
Bang..nak tnya. Apa beza chip set snapdragon 732-860 tu??. Sorry nubies.sy x tau. Tu sy tnya..
Naqib Mahdzir
link yg dia bagi tu betul ke...takut kena scam la
kin joe
Aku skrg pkai redmi note 9s, stkt ni y berbaloi nk upgrade kategori mid ni redmi note 10s / pro je.... 😑
DudeFlawed
Aku alah sket ngan phone cina nie
FLEXi
Handsome giler abang ni 😂😂BTW nice video
No One Know
Nak tanya pendapat yang dh pakai realme narzo 30 tu cane ya.
haziq channel
Yeah baru beli narzo 30 tunggu sampai je
Adam Luqman
Kalau nak join jadi ahli Wiser, apa syarat kemasukan ? Boleh jawan x sorang
khai fishing
Iphone.rog cuma ni jew yg paling padu kat dunia ini
khai fishing
Nak pakai 5g tpi dlm dunia pun blm ada lagi org ada otak dia fikir u tuk masa kini..kw nak 5g skrng yg tk tahu bila lagi ada
khai fishing
Bro rambut tu mandi dari longkang ker
Upin Ipin
Samsung A32 4G is the best bwh 1000

- Super Amoled 90hz
- Samsung One UI 3.1
- 5000mah 15 watt fast charge
- Mediatek G80
ahmad fitri
Keliru nak pentingkan 5g for future or nak chipset padu. Sbb nak fon ni untuk internet hotspot je
EzFazz Channel
Samsung mmg takkan tersenarai bawah 1k.. hahahaah
adam irfan
Otak: redmi note 10pro
Hati: poco x3pro
Duit: iphone6
Muawiyah Al Murtadho
Tolong buat top selfie smartphone bawah rm 1k
Mohd Fiqree
Mana phone yg best utk video & ambik gambar? Sbb aku bkn gamer so fokus utk dua tu
Darwazi Abdul Malik
Realme 8 5G ...
Mohd Hanif Abd Aziz
Tengok video ni guna redmi note 10 pro. Padu handphone ni, terbaik rank #1
Hazmi Shaidi
Da agak dah, mmg Xiaomi(Redmi & Poco) dgn Realme tapau ah kalau bawah Rm1k ni👏🏻👏🏻 #MarhaenFriendly