Penting Sangat Ke Format RAW & Tips Untuk Guna Pro Mode Pada Xiaomi Mi10T Pro

Mi 10T Pro, sebuah peranti dari Xiaomi yang paling popular yang dikeluarkan pada tahun lepas. Dimana ia memenagi Anugerah Bintang Popular Wiser dalam kelas Flagship Bajet. Jadi dalam video ni aku akan bagi tips untuk korang semua macam mana nak guna kamera 108mp Mi10T pro ni dengan lebih efficient.

Beli Mi 10T Pro di:
Lazada:
https://invol.co/cl2cvla
Shopee
https://invol.co/cl2cvm5

Setup Video
Camera:
https://invol.co/cl1ocqw
https://invol.co/cl1octp

Lens:
https://invol.co/cl1ocu0
https://invol.co/cl1ocuy

Lighting:
https://invol.co/cl1ocvp
https://invol.co/cl1ocwi

Microphone:
https://invol.co/cl1ocxw
https://invol.co/cl1od16

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/
Twitter:
https://www.twitter.com/officialwisermy

Penyampai video: https://www.instagram.com/azee_kassmy/
Editor video: https://www.instagram.com/azee_kassmy/


Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgOi7x1DYXZUTurkigWkFg/videos
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJxPtWIXxpSkRGG4nRd3cw
Komen
Mie Betta
Buat untuk poco f2 pro pulak yg pro mood
Aureo Vento
Tanpa amoled no problem utk mi10t, spec dh padu wlaupun lcd
mazirin omar
Zoom dia barapa jauh boleh zoom
Merong Mahawangsa
Kalau beli mi 10t ok x?.. mi 10t pro x mampu
Limit Fire
Alaa tumbnail igtkan syaza td.. rupanya.. aduhai kuciwa
epy wan
stok dah susah..bnyak tempat dah habis stok.....πŸ˜“
JEngKRENg bOyS
Next
Mi 11 pro πŸ’ͺ
Mohd Ridzuan Mohd Shukri
Ingt betulΒ² ajar..rupanya hambar...click bait bhai...
Aliff Zulkifli
mi10tproπŸ‘Ž
eja narinn
Haritu kat ig ada pompuan comment pasal phone ni...dia kata camera dia tak juga brp cantikπŸ˜‚....senanya dia x pndai pakaiπŸ˜‚
Afzal Sabri
Lemas kaa tengah berenang. Hahahahaha cara cakap macam tak cukup nafas mai nakk kiss duaa aaumm dappp aaaaa hahahaha
Muhammad Al-Hasyir
Thumbnail: si ifag pegang mi? Hippo-karat habis
Ami Rul
Bile la mi11 nk msuk malaysia ni
Afiq Danial
Buat review unboxing Honor V40 please πŸ™
Nor Hadi
Aku suka betul bila imran review phone. Suara dia smooth~ je
Lil Pip
Mi 10t pro ke oppo reno 5 5g mana yang orait?
S A
Erm..mi 10t lagiπŸ₯²
WeL- AsheR
Tapi kadang masuk gallery, tengok hasil video yang d rakam. Kadang tak dapat play. lepas tu tak dapat back. Please reply me. Ini salah satu sy x puas hati. Kenapa ek? Masalah emui ker?
Mohamad Zulfaiz
Kena scam dgn thumbnail πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
ambil gambar jpeg 3mb
Ambil gambar RAW 9mbps
πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
WN SHADLI TV
btw . letak phone tu kena hati2 . lens calar πŸ˜‚πŸ˜‚ . nampak tak phone dia bergegar masa minit 6:45 . siapa pengguna mitenti tahu laa bgni ni πŸ˜‚