Kenapa Instagram Stories Di Telefon Android Tak Secantik iPhone

Video ini akan menerangkan lebih lanjut mengapa peranti android mempunyai kualiti video yang rendah apabila anda menggunakan applikasi stories di instagram.

Setup Video
Camera:
https://invol.co/cl1ocqw
https://invol.co/cl1octp

Lens:
https://invol.co/cl1ocu0
https://invol.co/cl1ocuy

Lighting:
https://invol.co/cl1ocvp
https://invol.co/cl1ocwi

Microphone:
https://invol.co/cl1ocxw
https://invol.co/cl1od16

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/
Twitter:
https://www.twitter.com/officialwisermy

Penyampai video: https://www.instagram.com/azee_kassmy/
Editor video: https://www.instagram.com/azee_kassmy/


Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgOi7x1DYXZUTurkigWkFg/videos
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJxPtWIXxpSkRGG4nRd3cw
Komen
Nik Amar
awat mcm kenal soundtrack outro tu. rindu pulak Persona5
JI SOO LOVE EUN WOO
Aku guna the dise instagram
mohd rafie
fun fact skrin iphone lawa datangnya dari samsung gg
Muhammad Faiz Husaini
So so so so. Banyak sangat so
Kanchan Tirana
dengan teknologi sekarang ni, xkan lah diorang xboleh buat kan.. sebab malas je tu
Tengku Izzuddin
Entahlah malas aku pikir, aku lagi kesian dekat penjual satey. Dia yang berpeluh, satey yang dia kipas ๐Ÿ˜”
Isyraq Nabil
kiranya...Iphone tk pkai life preview phone dia la eh?...ada sheshiapa boleh terangkan?...kalau ip pkai life preview phone dia pon bukankah Story dia lawa jugak sebab camera dia lawa?
Pit Awesome
bro.. bro ada semput ke?
ikram zaidi
Tapi iphone takleh download apk mod hmm
Lexkerry Ajan
android masa rakam cantik kualiti. lepas post auto crack. ๐Ÿ˜ญ
hanafi
knp tak bandingkan samsung ultra20 ? 5k lebih kot harga
Mohd Arif Idham
Beli iphone mahalยฒ untuk kepuasan main filter ig.....biasanya ompunpuan
MD Nor Bador
Sama je, aq android tgok stories iphone pecah. So point dia? Yg view iphone user je la.
Hamba Allah
truee , saya guna android dgn iphone.. camera android tu lagi lawa dari iphone tpi kalau buat story ig tetap kalah dgn iphone..
syed hafzal
Ohh.. patot la aku rasa tak penting.. sebab aku memang tak main ig pun hahahaha.. senang. Kes setel.
Muzakkir Haqmin
Iphone XR ๐ŸคŸ
Adamominous Production
Buat story Ig guna google pixel,cantik mcm ios
The HanaStellaa
Pasal gambar ni tak kisah sangat, tapi font igstory ip lagi cantik ๐Ÿ˜ž
Mohd Hamizan
Dh agak..jumpa jgk jwpan dia,smpai rkam guna smartcam,gopro,guna 120 fps skali pn,upload guna android ttap x standing iphone..ni la punca dia
Aazizul Zaim
Optimization.