Tengah Cari Laptop? Huawei Matebook 14 Mungkin Sesuai Dengan Korang

Huawei Matebook 14 hadir dengan rekaan seberat 1.49kg yang dijana cip AMD Ryzen 5 4600H atau Ryzen 7 4800H. Ia dilengkapi dengan RAM 16GB dan storan 512GB SSD PCIe. Turut menggunakan paparan IPS 14 inci beresolusi 2K (2160x1440).
Komputer riba ini telah dijual secara rasmi di Malaysia dengan harga bermula RM3799.

Boleh dapatkan Huawei Matebook 14 2020 dari,
Lazada:
AMD Ryzen 7 - https://invol.co/cl1zjwm
AMD Ryzen 5 - https://invol.co/cl1zjxl


Setup Video
Camera:
https://invol.co/cl1ocqw
https://invol.co/cl1octp
Lens:
https://invol.co/cl1ocu0
https://invol.co/cl1ocuy
Lighting:
https://invol.co/cl1ocvp
https://invol.co/cl1ocwi
Microphone:
https://invol.co/cl1ocxw
https://invol.co/cl1od16

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/
Twitter:
https://www.twitter.com/officialwisermy

Penyampai :
https://www.instagram.com/helmisamsuri/
Editor video:
https://www.instagram.com/syaza.syafena/

Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgOi7x1DYXZUTurkigWkFg
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJxPtWIXxpSkRGG4nRd3cw

#Huawei #Matebook14 #AMDRyzen7 #Wiser
Komen
Wiser My
Boleh dapatkan Huawei Matebook 14 2020 dari,
Lazada:
AMD Ryzen 7 - https://invol.co/cl1zjwm
AMD Ryzen 5 - https://invol.co/cl1zjxl
VA
Tuan, animation Subscribe kat 1:43 salah. Dalam tu, mouse tu tengah click kat button yang dah sedia ada Suscribed. Lepas click, jadi Subscribe. Sepatutnya, dari Subscribe ke Subscribed. Apa2pun, content tetap terbaik πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
Irfan Fathi
AMD Ryzen 5 ada backlit keyboard tak ?
Iz Har
Assalamualaikum, saya baru nak beli laptop so tak tahu sangat. Saya nak mintak pendapat laptop apa untuk main game [email protected] je macam pubg ke genshin impact n selebihnye untuk belajar. Laptop apa yang okay? Bajet dalam [email protected] ke bawah
fazrul hartanah
boleh suggest laptop second x.. tapi performance y boleh diterima utk tahun 2020 ni.. haha.. y penting utk buat keje n editing video.. bukan gaming..
El
Boleh tak buat comparison laptop ni dengan honor magicbook 14
Amanina Abdull Rahman
Pliss review pasai laptop asus x507j...suka dengar hampa cakap
Tempoyak Goreng
Spec ni untuk video editing ok tak korang?
Hairol Nizam
Bagi pendapat Honor hunter v700
Hazz
Baru aku tgk Kat shopee Rm2499... ni apehal sampai Rm3.7k... ape gila ni
kimy zamany
Thanks bang saya dah tempat sbb stock takda😭 tk sabar
IDK Boba
Matebook ni dikira laptop jugak ke?

Maaf,sbb saya ni baru masuk dlm kancah pc n laptop so saya tak tau sangat pasal bende bende ni..
Akim Nvidia
Rgb kedai tomyamπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ€£πŸ€£
paghul_ ab
nk cari notebook bwh 1k..
AmazeTheAmazing
when Wiser promote Blackpink better than YG.
Wan F
touchpad tu tap saja sudah. alternative option yang lebih murah, try tengok honor magicbook 14
Daniel Rasydan
Helmi lps pakai ip 12 nmpk matured laπŸ˜‚
Stanly Steven
Bang suggest laptop2 under 2k paling best utk student uni yang latest
MOHAMAD ZULFAKAR BIN MOHD RIZAL
Maka adalah yang akan mengomen laptop huawei ada google what so ever. Sian. Sedih. Huhuhuhu
Ali Zaid Rosli
Kalau nak yang lebih affordable, angkat la Matebook D15. Lebih besar dan lebih murah. 2.5k lebih kurang.