5 Phone Pelik Dari LG

Seperti yang semua sedia maklum, syarikat terkemuka dari negara Korea Selatan iaitu LG dengan rasmiyan menutup perniagaan telefon pintar mereka bagi pasaran global. Dengan ini kami di Wiser ingin mengimbas kembali rekaan telefon pintar oleh LG yang paling pelik!

Penyampai: https://www.instagram.com/aimansalim_
Penyunting: https://www.instagram.com/iman.syamil/

Setup Video:

Canon EOS 80D
https://invol.co/cl1ocqw​​​​
https://invol.co/cl1octp​​​​

Canon EOS RP
https://invol.co/cl2wujs​​​
https://invol.co/cl2wuk2​​​

Canon EOS 200D
https://invol.co/cl2wul3​​​
https://invol.co/cl2wull​​​

Sigma Art Lens18-24mm f/1.8
https://invol.co/cl1ocu0​​​​
https://invol.co/cl1ocuy​​​​

Sigma 24-70 f/2.8
https://invol.co/cl2wuly​​​

Andoer Studio Soft Box
https://invol.co/cl1ocvp​​​​
https://invol.co/cl1ocwi​​​​

Nanlite PavoTube II 6C
https://t.productlink.io/a141ikt​​​​
https://t.productlink.io/a141iks​​​

Saramonic UWMic 9
https://invol.co/cl1ocxw​​​​
https://invol.co/cl1od16​​​

Saramonic VMicLink5
https://invol.co/cl2wumr​​​
https://invol.co/cl2wun2​​​

Manfrotto 190
https://invol.co/cl2wuni​​​
https://invol.co/cl2wunt​​​

Manfrotto Fluid Head MVH500AH
https://invol.co/cl2wuo4​​​
https://invol.co/cl2wuoj​​​

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/​​​​
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my​​​​
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/​​​​
Twitter:
https://twitter.com/officialwisermy​

Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgO...​
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJx...​
Komen
mat steadyy
LG adalah pembuat televisyen kedua terbesar di dunia selepas Samsung
mat steadyy
LG adalah jenama elektronik terhebat
Khairi
LG buat hal 🤣 aku pengikut dari LG Optimus sampai ke G5... dah sampai ke G5 tu bila kawan2 tgk phone dah semakin pelik aku pon rasa pelik dah nak kemana LG ni nak gi sampai experimen modular2 bagai dah jadi transformers 🤣 lompat kapal pakai xiaomi... tq LG inovasi tahap garu kepala... kalo takde nyer ko takde la knock on display, takda la laser focuse kat camera takda la rear mounted power button... byk contribution dia.
UNKNOWN PERSON
Lg AKA come ap
Rahmah hidayah Mat rifin
asyik hina je
Adam Stella
Nak roy keramat
Amirul channel
Saya pernah Guna lg Optimus 3d dulu
luqman hakim
Apa tajuk lagu sedih pada awal video ni?
HaCkEr1689🗿🗿
Phone ada mata hahaha
WanDoo SKi
tony stark pun pki LG dlm movie ironman 1...haha model vx9400
Eljaziri SM
Saya guna LG V40 Thinq ok je snapdragon 845
Danish Hakimi
LG , ni better buat mesin basuh je
Uzumaki Family Clan Mobile Legend
Oi aku pakai g7 dan v30plus oi
Takkun
Pengguna lg v30 disini
pijesz
Nak lawan harga, kalah dengan brand China.
Nak lawan premium, kalah dengan Samsung.
Nak lawan features, dia pegi letak benda² yang user tak guna sangat.

Last² Gagal.
Am Toffan
Spe member yg dimaksdkan tuh, ada aku terlepas something ke
Bakau Unboxing
13 LG user detected
ÎŁHÂM QÂBÎŁ
Tp LG V30+ paling sedap ah
Muhammad Najmi Hakim bin Mohd Syahrin Bahar
Sapa pernah guna lg g wing,mahal oo,
mohd rahimi
Lg wing tu paling ok . tp mcm man ckp , gaya flagship ada , chipset lak midrange . spoil di situ.