5 Perkara Annoying Di Dalam iOS

Terdapat beberapa perkara yang agak menjengkelkan di dalam iOS. Dan ternyata Android mempunyai beberapa feature yang lebih kemas daripada iOS.

Setup Video
Camera:
https://invol.co/cl1ocqw
https://invol.co/cl1octp
Lens:
https://invol.co/cl1ocu0
https://invol.co/cl1ocuy
Lighting:
https://invol.co/cl1ocvp
https://invol.co/cl1ocwi
Microphone:
https://invol.co/cl1ocxw
https://invol.co/cl1od16

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/
Twitter:
https://www.twitter.com/officialwisermy

Penyampai & Editor video:
https://www.instagram.com/aimansalim_

Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgOi7x1DYXZUTurkigWkFg/videos
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJxPtWIXxpSkRGG4nRd3cw
Komen
Imran Akmal
Bagi Aku Nokia 3310 Yang paling bagus sebab henpon sekarang lagi jauhkan org
Win Haza
Bang blanje telefon bole pls😒
Aiman Iqmal Azhar
Nasib baik aq xpakai iPhone
Azka 876345
5:55 Rasenggan gak tuh
HAIKALGBA 6372
"iPhone iewww....what are you talking about"....HAHAHAHAHAH....gurauΒ²
syah FZ
Den gune dua dua, android + iPhone
72MM JACK8mmHEAD2023
Android Vs Iphone ? at last aku pakai 2-2 Op8 dan Ip 11
Umar haziq
asal ada thumbnail bangman je Aku terus klik πŸ˜‚
Akram Hariz
Samsung banyak benda baru dan canggih
Akram Hariz
Baik pakai samsung
anwar othman
Kena cakap ingris bang man kalau nak bagi suggestion πŸ˜‚πŸ˜‚
Raiyan Farhan
Everyone: acah je nak pakai iphone

Me : phone ni je yang aku dapat bekas ayah aku pakai πŸ˜…πŸ˜‚
maklang paridah
BARU AKU PERASAN YEK
Skylar Ussr
satu lagi battery low
Danzzy Channel
5:02 maybe apple dia nk save battery sbb kalau guna live wallpaper ia akan kurangkan battery phone dgn lagi cepat
Ceo Of Laugh
**Flip hair in android
Sleepy
6. Gallery - ni yang paling annoying sebab bila kau save gambar dari web atau apps lain, dia campur semua dalam gallery termasuk dengan gambar kau ambik dari kamera. Ada sesetengah gambar je masuk dalam folder & yang lain semua sumbat sekali. Hrghhhh
limited channel
Battery cepat habis
Ariff mustafar
pkai one plus je bang software on par dgn ios plus bnyk giler fnction, ipone nub x leh nk jadikan tepon tu milik kita, beli pkai duit kita tp phone mcm milik apple...u know what i mean right....hidup oxygen os, im ariff switch to oxygen os
MUHAMMAD IRFAN AR-RAYYAN BIN MOHD RIZAM Moe
sebagai pengguna android,i feel you