Dah Tak Perlu Guna Maybank2u Sebab Dah Ada App Ini

Aplikasi MAE oleh Maybank2u ini didatangi dengan pelbagai ciri untuk menyenangkan pengguna. Korang juga boleh melihat pembelanjaan harian korang di dalam aplikasi ini! Dengan wujudnya aplikasi MAE ini, adakah aplikasi Maybank2u diperlukan lagi?

Muat turun MAE dari;
Google Play Store:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.maybank2u.life&hl=en&gl=US
Apple App Store:
https://apps.apple.com/us/app/mae-by-maybank2u/id1481028763

Setup Video
Camera:
https://invol.co/cl1ocqw
https://invol.co/cl1octp
Lens:
https://invol.co/cl1ocu0
https://invol.co/cl1ocuy
Lighting:
https://invol.co/cl1ocvp
https://invol.co/cl1ocwi
Microphone:
https://invol.co/cl1ocxw
https://invol.co/cl1od16

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/
Twitter:
https://www.twitter.com/officialwisermy

Penyampai & Editor video:
https://www.instagram.com/aimansalim_

Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgOi7x1DYXZUTurkigWkFg/videos
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJxPtWIXxpSkRGG4nRd3cw
Komen
Chicken dinner Milik anda
Bang saya baru buat mae ni..tapi kenapa bila saya login semua tak btol..kena tekan lupa user/passwrd pula dah
CAJ2903
Dah install MAE ni Mybank2u ni boleh uninstall ke?
Mohd Amirulnurhaqim
good info ✨
iCules
13k man apa ko beli wei... hahahahahahaha
iCules
Patut la aku nak login kat maybank2u kat ipad dah tak boleh... rupanya ada baruuu... thanks info man...
syazwan hafiz
aq xpernah ad masalah urus duit sbb mmg xde duit
Hanizan Mohamad Taib
Maslahnya MAE ni dia terhad kepada RM4K transaksi sebulan... tak boleh lebih.. ianya merangkupi segala transaksi transfer duit, bayaran, perbelanjaan, shopping dan semua semua semua transaksi.. lepas mencukupi rm4000 transaksi 1hb-30hb, korang tak boleh lagi keluar masuk duit dan gunakan transaksi MAE... itu ja kelemahan dia...
Hasydan Daud
Minit ke 0:12 turn on subtitle 🤣🤣🤣 tkejut ak.. Ape keluar ba** ni.. 🤣🤣 Indonesian (auto-generated)
Muhd Ukhuwanuddeen Abdul Raman
Ok auto download app ni skrng 🤩
Aliss Aziz
MAE better than maybank2u ☺
ZULHEIRI ZAINON
Kad bank pun dah debitkad
Black Ninja
18 kebawah boleh download ker?
Kalau takde bank boleh register ke?
Sutoroberi
Harap maybank buat keluar phone haha
FEVEN 7
kenape bank2 kat malaysia tak buat interest untuk akaun kita sendiri . mane2 transaction atau ape2 la kita buat , kita dapat duit balik
shazOne Muhammad
Saya lagi suka aplikasi MSS😁 Setiap yang keluar boleh dapat balik🥰
nick ashraf
Tapi MAE ni yg xbest nya dia xde feature Secure2U mcm Maybank2U app. So better aku stick kat Maybank2U je.
Panzer Mora
Gempak habis maybank
You Tubé • 20 years ago .
Boleh kluarkan kwsp tak..
Wan Segamat
Nak pakai, android 6 plak.. last2 xleh install haha..
Amierul Fiqri
eehhh bukaaaannn