Laptop Dan Tablet Terbaik Bawah RM1500 Untuk Belajar Online [FEB 2021]

Jadi macam korang tahu. Sejak PKP semua benda dah kena online. Disebabkan ada SOP semua. Jadi pembelajaran sekarang pun dah kena Online. Untuk video ni aku akan senaraikan laptop terbaik bawah Rm 1500 dan Tablet terbaik bawah rm 1000

Beli Laptop dan Tablet di bawah

Joi BOOK 155 Pro
https://invol.co/cl2jgk6

Samsung Galaxy Tab A7
https://invol.co/cl2jgke

Samsung Galaxy Tab A 2019
https://invol.co/cl2jgkj

Tectlast P20HD
https://invol.co/cl2jgku

Tectlast T30
https://invol.co/cl2jgkq

Setup Video
Camera:
https://invol.co/cl1ocqw
https://invol.co/cl1octp

Lens:
https://invol.co/cl1ocu0
https://invol.co/cl1ocuy

Lighting:
https://invol.co/cl1ocvp
https://invol.co/cl1ocwi

Microphone:
https://invol.co/cl1ocxw
https://invol.co/cl1od16

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/
Twitter:
https://www.twitter.com/officialwisermy

Penyampai video: https://www.instagram.com/azee_kassmy/
Editor video: https://www.instagram.com/azee_kassmy/


Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgOi7x1DYXZUTurkigWkFg/videos
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJxPtWIXxpSkRGG4nRd3cw
Komen
Aizat Ihwal
Tumpang tanya, chromebook bleh guna external hdd x..?
Charles Romeo
Kalau Laptop Harganya Rm
2599 Itu Agak Tinggi Kh..?
73. Ahmad Faiz Shazwan Bin Abdul Malik
Ipad 8th gen?
A F
yan, telclast m40 okay ka?
PENDEKAR BANGAU CHANNEL
Nak tanya, samsung galaxy tab A7 tu, boleh masuk simcard tak? Tq
Faiq Ikram
13:25 Tunggu sampai video betul2 habis
AJVL
f5 promax 😂😂😂
Fahrin Iman
Samsung tab a sd662 macam best je
pijesz
Bawah 1.5k rasanya IPad 2020 paling bagus.
Fahmie Adn
Yg mne nk beli tab a 7 tu. Hold dulu la. Harga kemain mencanak naik. Hr tu ak duk usha2 dlm 860-870 dh dapat. 999 tu harga dr samsung store. Tp skrg 999 tu bleh dikatakan min price. Harga masing2 xnk kalah. Semua 1k lebih. 1299 ada. Melampau betul buat naik harga. Mentang2 musim mcm ni. So
C I A
aq sakit jantung dengrr perkataan celeron
awie
Fun fact dpt beli iPad 6
Adi Irfan
bang imran... bole x abg listkn utk pc gaming pulak.. nk tgk gakk pc2 gaming yg best2 ... hehe
Salam dari ipoh,perak.
.

.

.

.

.

.
Kaki gamers!!!
Kalau korang nk tgk abg imran listkan utk pc gaming pulakk like cepattt!!!!!
ibh9999
Aku fikir cuma tablet Android boleh diguna untuk 'online class' rupanya tablet Windows 10 pun boleh.
Alya 1 Ehsan
Refurbished pc aku beli RM 300 je😅. Intel I5 2nd Gen. lagi padu dari celeron
Zaki Zafran
Assalamualaikum.. cuba buat versyen tablet terbaik sahaje.. 😁
Mivo Ultra8
Ipad 8th generation rm1369
Zarith Hakeem
Kalau main Roblox lag ka
Haleed Saleeh
Ada asus x555qG.... dg harga rm1000,99 sahaja... pakai amd a12.... main fortnite dg rocket league low specs dapai 40 fps... memang puas tapi pakai HDD 1 TERRA sahaja tapi boleh upgrade no hal....
Amd memang murah dari intel, tapi driver dia memang sial... so kena pandai gondam sikit lah

Have fun 👍 😊