Nothing ear (1) - Tak Pernah Jumpa TWS Seseronok Ini

Nothing ni diasaskan oleh Carl Pei dan Ear (1) adalah produk pertama diorang. Untuk harga rasmi pasaran Malaysia tunggu 13 haribulan nanti ya.

Sementara tu boleh la tengok-tengok kedai rasmi Nothing di sini: https://invol.co/cl6lnad

Penyampai / Editor video:
https://www.instagram.com/meoflaxz​​​

Setup Video:

Canon EOS 80D
https://invol.co/cl1ocqw​​​​
https://invol.co/cl1octp​​​​

Canon EOS RP
https://invol.co/cl2wujs​​​
https://invol.co/cl2wuk2​​​

Canon EOS 200D
https://invol.co/cl2wul3​​​
https://invol.co/cl2wull​​​

Sigma Art Lens18-24mm f/1.8
https://invol.co/cl1ocu0​​​​
https://invol.co/cl1ocuy​​​​

Sigma 24-70 f/2.8
https://invol.co/cl2wuly​​​

Andoer Studio Soft Box
https://invol.co/cl1ocvp​​​​
https://invol.co/cl1ocwi​​​​

Nanlite PavoTube II 6C
https://t.productlink.io/a141ikt​​​​
https://t.productlink.io/a141iks​​​

Saramonic UWMic 9
https://invol.co/cl1ocxw​​​​
https://invol.co/cl1od16​​​

Saramonic VMicLink5
https://invol.co/cl2wumr​​​
https://invol.co/cl2wun2​​​

Manfrotto 190
https://invol.co/cl2wuni​​​
https://invol.co/cl2wunt​​​

Manfrotto Fluid Head MVH500AH
https://invol.co/cl2wuo4​​​
https://invol.co/cl2wuoj​​​

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/​​​​
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my​​​​
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/​​​​
Twitter:
https://twitter.com/officialwisermy​
TikTok:
https://www.tiktok.com/@wisermy?lang=en
Telegram:
https://t.me/wiserarmy


Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgOi7x1DYXZUTurkigWkFg
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJxPtWIXxpSkRGG4nRd3cw
Komen
ASYRAF DEAN
aku still suka pakai wired type. baru2 ni aku try mowi rx3 dual microphone, mmg berbaloi gila especially dual microphone tu, pakai kat zoom apps, suara mmg clear
Rafeez Razi
nice...hype tws sesuai utk hype channel
Amin Khalili
Tws punya design dah cantek, cuma charging case tu tak brapa bekenan, mcm besar, design dh elok transparent
FUNIXX
SOUNDPEATS H1 THE BEST SETAKAT NI
bagi harga bawah RM350
amalkayy
499 pala bana bpk mahal gila bab!
Mr K
dengan tanda harga 499 better beli tws lain..
Syawal Fitri
Lebih prefer Realme Buds Air 2
hafiz hakim
Harga dia berapa, tgk dekat shopee lazada, 39 ringgit paling mahal.
Syahzz Vibes
Jumlah orang yang geli kalau konsi earphone 😅
👇🏻
Lepaking RuDeen
best dgr suara dia.. hampir mcm sunio xD
Faris Amran
Jarang jumpa orang review cakap TWS ni ok, tapi apa pun mantap bang, telinga masing²
Zed Blade
1:26 sy saran buat research sikit, Carl Pei yg mengasaskan Nothing ni Co founder OnePlus. Dia tinggalkan oneplus pastu start company Nothing ni.Maknanya bukan baru dlm bidang ni.
Hitaci Uchiha
Tws ni macam Tak best la..aku rasa lebih bagus tranya t10b rm 99 Ada game mode lagi
Fil Marshya
Guna 13pro max ke buat video ni?)
R ROCKET GAMING
Boleh tolong review ipad mini 6 pls tolong lah sape setuju like pls otyyyyy
Broom Gaming
Bruh paid promotion
Hujan Panas
Kalau harga dia sampai nanti atas rm600,aku suggest beli sony wf1000xm4 je..lebih bang for your bucks.seriously,aku dh pki galaxy buds+,buds pro,xm3&skrg xm4.mmg xm4 ni unbeatable.sedap gila.&kalau nak lagi sedap,main equlizer dia..aduhhh..rasa tknk cabut dr telinga je😋😋
Aniq Razin
Haylou GT1 PLUS bunyi lain macam
- Syahmi
Wiser,ada info tak tentang picture in picture dlm yt ni? Sbb tadi saya guna vpn,back tu terus jadi pip. Account bukan premium 🤔
Hafiz Ishak
Serius lar nama brand tws ni Nothing??genius!! 1 perkataan jee,senang nak ingat...tapi kalau kawan tanya brand apa tws ni..lalu dengan sombongnya jawab 'nothing'...nak pula kawan tu ulang tanya banyak kali brand tws tu..fuhhh boleh bawa bergaduh macam ni...