Phone-Phone Nokia Legend Di Malaysia

Jom kita mengenang kembali phone-phone nokia yang legend di malaysia!


Setup Video
Camera:
https://invol.co/cl1ocqw
https://invol.co/cl1octp
Lens:
https://invol.co/cl1ocu0
https://invol.co/cl1ocuy
Lighting:
https://invol.co/cl1ocvp
https://invol.co/cl1ocwi
Microphone:
https://invol.co/cl1ocxw
https://invol.co/cl1od16

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/
Twitter:
https://www.twitter.com/officialwisermy

Penyampai & Editor video:
https://www.instagram.com/aimansalim_

Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgO...
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJx...



#NokiaLegend
Komen
W4N F42L1E
dlu pernah pakai nokia 3310. nokia daun . 5200 slide phone. express music. hais rindu zaman sekolah dlu
RC gamer
Nokia 3310 paling best masuk dalam air pon x jadi apaΒ² πŸ˜‚
Mr. A Animation
Phone N-Gace paling best dulu-dulu😍😍😍😍😍😍😍
Roslan_ H
nokia sembilu...
sharul nizam
n70 n93 n73 e63 e comunicator
_ orang
Mcm kenai πŸ€” ??
Zaim AmmarR
konspirasi part 3 lets go🀣🀣
Robin 118 channel official
Dengan saya dulu nokia 3220 yang ada api kiri kanan rindu juga masa tu guna nokiaπŸ˜‚πŸ˜‚
Ragu Ragu
Haha bole baling kat kuching pun😏😀
keito hikaru sun
Siti nokia kekasih lama kuπŸ˜‚
Ahmad Nasisan
Ehhh bukannn
Syahrain HeiHei
Bang Lim what's up lesssss gooooo
Muhammad Haziq
Nokia 6610, hp first tu
RACKUUN
Aku lebih enjoy main game pixelated daripada game sekarang ni (lag)
Fiq Eypoh
Sya ada nokia e71 nokia 5610 xpress music lps tu tringin nak pkai nokia c6 slide keyboard komputer last pnyudah xckup duit bli noki e71....blackberry pn ada blackberry curve zman bbm trikut bli kat kwan 250 inggit....lps tu ada stu shopping mall kat ipoh fone lma nokia sony n lain smua dia buat display kat kdai dia....siap ltak sticker not for sale....
Akram huzaifah
buat lah sonyericsn,cybershot,walkman blh tak..
Taqim Keroh
ak dlu pnah pkai n gage arena. ak beli rm700. n gage yg ak suka, main game dgn angkat cll. mmg legeng habis. smpai skrng hp xda buat kluar agkat cll cm ngage arena. skrng pn ak ad lg n gage arena. tpi dh rosak.
Mu'az Othman
Sony ericsson aaaa
Dik Wan
Yg terbawa bawa sampai skarg umo 30 adalah ringtone Nokia - soulful....time tido org call trus sedor...ahh memories...
Zawn Xone
Salim mana salim