Jangan Pening Kepala, Ini Pilihan Telefon Terbaik Pada RM1,200

"Nak pilih jodoh, keno pilih hok molek-molek, bare nok pake lamo, hari-hari denge dio...nak dapak jodoh jange buak-buak bodo"

Kemuncule dale video
Tino: https://www.instagram.com/nadiah.ab
Jate: https://www.instagram.com/haikelareff

Aye tange @haikelareff

Video segmen racun ini dibawakan oleh OPPO Malaysia

Beli sini boh hok mano minak OPPO Reno5F

Lazada (https://invol.co/cl31tmc)
Shopee (https://invol.co/cl31tmq)

Setup Video:

Canon EOS 80D
https://invol.co/cl1ocqw​​​​
https://invol.co/cl1octp​​​​

Canon EOS RP
https://invol.co/cl2wujs​​​
https://invol.co/cl2wuk2​​​

Canon EOS 200D
https://invol.co/cl2wul3​​​
https://invol.co/cl2wull​​​

Sigma Art Lens18-24mm f/1.8
https://invol.co/cl1ocu0​​​​
https://invol.co/cl1ocuy​​​​

Sigma 24-70 f/2.8
https://invol.co/cl2wuly​​​

Andoer Studio Soft Box
https://invol.co/cl1ocvp​​​​
https://invol.co/cl1ocwi​​​​

Nanlite PavoTube II 6C
https://t.productlink.io/a141ikt​​​​
https://t.productlink.io/a141iks​​​

Saramonic UWMic 9
https://invol.co/cl1ocxw​​​​
https://invol.co/cl1od16​​​

Saramonic VMicLink5
https://invol.co/cl2wumr​​​
https://invol.co/cl2wun2​​​

Manfrotto 190
https://invol.co/cl2wuni​​​
https://invol.co/cl2wunt​​​

Manfrotto Fluid Head MVH500AH
https://invol.co/cl2wuo4​​​
https://invol.co/cl2wuoj​​​

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/​​​​
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my​​​​
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/​​​​
Twitter:
https://twitter.com/officialwisermy​

Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgO...​
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJx...​
Komen
Wiser My
Maaf pembetulan, bateri 4,310mAh.
IK AMEER
Just my 2cent, komen jujur dari viewer

Cons = loghat kelate digunakan tidak sesuai dan nampak janggal bila bukan orang ori klate yang cakap jadi takperlu guna,gunakan dialek selangor pun dah cukup, bila kita tngok wiser kita kan nakkan perbandingan,review atau komen should we buy that phone or not kalau terlalu dramatic akan jadi bosan dan skip ke video lain mohon kalau nk buat drama boleh tapi lepas tu skip balik ke list spec item

pro = jalan cerita yang agak menarik, satu idea fresh tp perlu digilap dengan lebih baik, audio dan visual mcm biasa wiser mmg antara terbaik lah keep it up!
Yazid Yusoff
Terhibur aku tengok.. scrip yg mampu menggoyangkan tangan menepuk nepuk meja sambil menahan ketawa yang besar dikala mana boss besar sedang memerhati segala tingkah laku yang sumbang itu..
Danish Haikal Bin Yusof
Mcm drama pulak🤣
Syahrul Shima
Hehehe mcm2
Sobri Buqhari
Why ea vdeo ni buat aku tergelak ,🤣
Bran Rahman
Teringat cerita tenggelamnya van der wick doh hahahha
along fizul
Nk tanya boleh tak, game space yg kt reno 5f tu version apa, cause saya dh try on then bila nk swipe down untuk features game space dia then tk keluar. Harap ada balasan yg tau. 😇❤️. Terima kasih sebab baca comment saya. Keep support Wiser ❤️
game bosan
bakpo kecek siam
JIA AN KHU
PERFORMANCE P95 BUKAN P96
Muhd Farid
Nak bawah rm2000
Ariff Wardi
mak tanya ni...dik tengok drama apa?
003 Khalil
Serabuk perut aku denga😂😂😂😂
Lancelot Thomas
Redmi Note 10 Pro pun ok
Imperaizer xXx
4:29 paling padu
shah rukh khan
Ini edisi racun atau drama pendek?huhu
Sir Don
Owh kali ni xde #baikbeliredmi ekh 😏
al syah
Gila menn... "Nafas q meronta2 keletihan"...hhhahahahahahah
Hafizah Zali
Terhibur tegk
Muzaiman Hamid
semak jetak tu😂😂😂😂