POCO M3 Layak Jadi Kelas Permulaan Terbaik 2020

Dalam video ini Imran akan mengulaskan sebuah telefon dari Poco iaitu Poco M3. Ia adalah sebuah peranti kelas pemulaan. Jadi bagaimana perasan imran selepas mengunakannya selama seminggu ? Tonton video ini sampai habis

Harga rasmi : RM 599 (64GB)
: RM 699 (128GB)
Lazada: https://invol.co/cl1w75d


Setup Video
Camera:
https://invol.co/cl1ocqw
https://invol.co/cl1octp

Lens:
https://invol.co/cl1ocu0
https://invol.co/cl1ocuy

Lighting:
https://invol.co/cl1ocvp
https://invol.co/cl1ocwi

Microphone:
https://invol.co/cl1ocxw
https://invol.co/cl1od16

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/
Twitter:
https://www.twitter.com/officialwisermy

Penyampai video: https://www.instagram.com/azee_kassmy/
Editor video: https://www.instagram.com/azee_kassmy/


Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgOi7x1DYXZUTurkigWkFg/videos
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJxPtWIXxpSkRGG4nRd3cw

#BaikBeliPOCO #POCO #POCOM3
Komen
Aisyah Jahira binti Abdullah
ko ni bukan penyanyi kumpulan apatu ah lupa lah
Ramlan Lan
Suke aku tgok bdak ni review tepon.detail die bgthu spek die.yang lain2 tu membebel je ntah ape2.
Muhammad Ersyad Bin Mohammad Daud
Sebutan perkataan tu biar jelas, banyak perkataan yg disebut xjelas, smpi kne ulang bnyk kli bru fhm ape yg dsebut. Harap perbaiki.
Sara 2015
Nak tanya , kalau nak main genshin lagi elok angkat redmi 9 ke fon lain ? Dengar cite update dragonspine makin lag
Safiey Saifullah
Assalamualaikum abg , sya nak tanya , sya pengguna realme 5i , berbaloi atau tdk sya upgrade beli poco m3 ? Harap abg jawab..
Bubble Gamer
Hye korang aku ade buat pubgm gameplay dkt poco m3 hhehe boleh lawat channel aku . Saje2 je hahah
izzun iqbal offical
Poco M3 boleh buat duo app tak ???
aNgah kF ツ 7
Baru angkat. Puas hati bro. Tq for your review brother
Muhammad Nasrullah
Secara overall kalau Korang kat luar sana gamers ambillah Redmi 9, kalau nak guna daily usage ambillah Pocophone M3. Tu pun kalau tak kisah sangat pasal game
Lanlan Crew Times GAMING
Masi pakai Xiaomi Mi A2 huhuhu
Ezkil Mustakim
Kalau main ML xde HFR 😆😆😆😆😆
ALIF DAKiZ
Realme c3 ni pon dah rm 499 tapi apa yg dia bagi kurang memuaskan
Bile dah klua poco m3 sume best tapi asal snapdragon 662 pakailah snapdragon 675 camera pakailah 32mp baterry pakailah 5000 Mana tau lagi murah
Mohammad Azri
Lah Lah
Danish Xgaming
aku rasakan dia punya nama hitam tu kan nama dia power black aku rasa dia ni power bank lah bukan power black haaaaa bateri dia pun 6000mAh kan...
Bobhero abah
Adoiyai.... Habag mai pakai bahasa utagha la.... X yah control2. 😂😂🤣
Mal Daniel
aku terus masuk sini bila dah beli poco M3 sale 12.12 ni, harap berbaloi lah
Sharil Ramon
Hanat betul menyesal aku terbeli Poco M3 kat shopee. Dah tak boleh cancel. Baik aku angkat Redmi Note 9s, cuma kena tambah RM100 😭

And lagi satu nak tanya you guys, SD662 dengan SD665 yang mana performance more better?
Hadif 416
poco M3 macam among us
Zea Aisha
Nak tanya, support 4G+ tak? 5G ke. Anyone?
Ferados Sokmo
4:05 tu mcm Terengganu sangat tu 😆