4 Salah Faham Tentang CPU Yang Sering Korang Dengar

Asyik sembang pasal Snapdragon je, tahukah anda ada beberapa salah faham popular tentang CPU/cip pemprosesan yang sering kita dengar. Jom tengok sampai habis kenapa "salah faham" ini adalah merupakan salah faham.

Penyampai: https://www.instagram.com/meoflaxz​​​
Suntingan: https://www.instagram.com/meoflaxz​​

Setup Video:

Canon EOS 80D
https://invol.co/cl1ocqw​​​​
https://invol.co/cl1octp​​​​

Canon EOS RP
https://invol.co/cl2wujs​​​
https://invol.co/cl2wuk2​​​

Canon EOS 200D
https://invol.co/cl2wul3​​​
https://invol.co/cl2wull​​​

Sigma Art Lens18-24mm f/1.8
https://invol.co/cl1ocu0​​​​
https://invol.co/cl1ocuy​​​​

Sigma 24-70 f/2.8
https://invol.co/cl2wuly​​​

Andoer Studio Soft Box
https://invol.co/cl1ocvp​​​​
https://invol.co/cl1ocwi​​​​

Nanlite PavoTube II 6C
https://t.productlink.io/a141ikt​​​​
https://t.productlink.io/a141iks​​​

Saramonic UWMic 9
https://invol.co/cl1ocxw​​​​
https://invol.co/cl1od16​​​

Saramonic VMicLink5
https://invol.co/cl2wumr​​​
https://invol.co/cl2wun2​​​

Manfrotto 190
https://invol.co/cl2wuni​​​
https://invol.co/cl2wunt​​​

Manfrotto Fluid Head MVH500AH
https://invol.co/cl2wuo4​​​
https://invol.co/cl2wuoj​​​

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/​​​​
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my​​​​
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/​​​​
Twitter:
https://twitter.com/officialwisermy​

Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgOi7x1DYXZUTurkigWkFg
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJxPtWIXxpSkRGG4nRd3cw
Komen
Muhd Asyraf
tak paham sepatah pun.. 🤣🤣🤣🤣
Alifex
Ok pernh jgk mse nk bli fon seller try jgk ckp nm lbih fast performance tapi meor mngatakan tdak
Premium Account
Nice
Mohamad Shazwan
Snapdragon n apple bionic je yg customize sendiri cpu n gpu yg arm bg mcm kryo n adreno untuk snapdragon,firestorm n icestorm untuk apple.Chipset lain semua byk pkai soc yg arm bg je sbb tu chip mcm snapdragon n apple bionic lebih berkuasa
call me senpai
semua yg dia cakap semua betul .. lagi lagi dalam Moore's law .. mmg dari dulu angaran naik 2 juta trans dalam setahun or 2 tahun . sy pon tak ingat dah .. tapi skrg yg susah nyaa sbb dah tertalu kecik so susah untuk kecikkan lagi .. haha ..
Kha Dim
padu bro
Hang Lekir
kau ajar lagi paham dari lec aku 😌
saZALI mohd
nvidia dah beli arm dari softbank
Paksu Amirul Abdlah
Terpegun aku tgk meor explain..
Mohd Adam
Mantap penjelasan brader ni..teruskann!!
Nur Asyikin
Tambah lagi: "AMD CPU lagi panas drpd Intel." Noob statement.
sidi latif
Padat maklumat
Armin
Kau dah bercakap macam bill gates dah..🤣🤣

Pakcik dan makcik be like..X×y+x=? Sila cari nilai x..
Ali Blackstar
Tunggu utk RISC V masuk more powerful dari ARM and X86 dan boleh custom sendiri
Mesti Apple tak suka haha
Ahmad Humaizy
Kita perlu Kan lebih banyak content macam ni good job ,keep up the good work.
Eriquen malaya
Tapi apa yang yang KO tak boleh bayangkan rzyen gabungan kedua²nya jadi APU
Nik Arfan
Sofyank da join ML studios plk ke,,,
blue tyrant88
Bgus..suka dgn content mcm ni..truskan usaha bro👍🏻
Mighty Guy
Padu nak mampoih
azlan akhbar
Terbaik..mudah faham