1.2 Juta Akaun PUBG Mobile Digantung Secara Kekal

Rangkuman cerita menarik menerusi segmen Buletin Gajet yang disampaikan secara santai. Ikuti laman sesawang wiser.my untuk berita penuh atau ingin mengikuti perkembangan dunia gajet secara pantas.

Artikel berkaitan:

Berita 1 : https://wiser.my/snapdragon-870-diperkenalkan-hampir-tiada-beza-dengan-snapdragon-865

Berita 2 : https://wiser.my/lg-mungkin-menarik-diri-daripada-perniagaan-telefon-pintar-setelah-bertahun-bergelut-membuat-keuntungan?utm_source=wiser.my&utm_medium=pretty-good&utm_campaign=anti-bounce

Berita 3 : https://wiser.my/mediatek-memperkenalkan-dimensity-1200-dan-1100-cip-6nm-sokongan-paparan-168hz-dan-ray-tracing?utm_source=wiser.my&utm_medium=pretty-good&utm_campaign=anti-bounce

Berita 4 : https://wiser.my/dalam-tempoh-seminggu-lebih-1-2-juta-akaun-pubg-mobile-telah-digantung-secara-kekal

Berita 5 : https://wiser.my/penduduk-ipoh-boleh-adukan-jalan-berlubang-dengan-mengimbas-kod-qr/

Berita 6 : https://wiser.my/bayaran-bpn-2-0-fasa-kedua-bermula-hari-ini-boleh-semak-jika-anda-sudah-terima/

Lagi berita menarik, boleh lawati https://wiser.my/

Setup Video
Camera:
https://invol.co/cl1ocqw
https://invol.co/cl1octp

Lens:
https://invol.co/cl1ocu0
https://invol.co/cl1ocuy

Lighting:
https://invol.co/cl1ocvp
https://invol.co/cl1ocwi

Microphone:
https://invol.co/cl1ocxw
https://invol.co/cl1od16

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/
Twitter:
https://www.twitter.com/officialwisermy

Penyampai
https://www.instagram.com/azee_kassmy/
https://www.instagram.com/meorflaxz/
Editor video:
https://www.instagram.com/amirfaruqi/

Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgO...
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJx...

#BuletinGajet #wiser
Komen
Lionix
Srs lah ray tracing
Mercury Player 1
Bukan hacker penipu pubg pun penipu jugak dia punya bug x leh bwak bincang
MUHAMMAD ZULFIKRI
LG wing ?
Anak Ronds
SAYE CLICK SEBAB THAMBNAIL
ZAY FF
4:00 paling popular ๐Ÿ™‚ free fire lepak mamak jp๐Ÿ˜—
Khairul Azhar
Apa beza Snapdragon 870 dngan 888..
Mattk Puyieh Menate
Hahahaha PUBGM dah ban MLBB bila lagi... Wei Moontoon hairan aku main rank. Nk kill Roger enemy tak matiยฒ 5 Vs 1 pelik.. Padahal damage kami kuat
Fuad Zharif
Ban hacker taknak , ban acc aku ๐Ÿ˜ƒ
Addyan Adam
Melihat buletin ini menggunakan LG ... Hm
Hi guys
Mane afiq?
PowerOfJustice Malaysia
Better tarik diri je LG. Phone kau buat hebat mana pun org tetap beli iPhone hmm hahaha
Cloud Strife
gua paling suka tengok buletin gadjet!
Kita Buat
meor improve alot
EIXAMAIXAM 76
4:15 pubg ban yg main hack tpi yg x main hack pon dia ban sbb pro sngt ......lgi satu yg main hack ni pubg x dpt detect sepenuhnya yg hacker ni diorang install data file antiban mungkin yg data antiban tu diorang dh letak acc yg lain secara random pubg dh detect ACC tu and ban tpi pubg ban acc lain bukan yg acc hack tu rasanya fungsi data antiban ....ni sbb tu ramai yg acc biasa masih bersih tu kena ban bukan yg acc hack tu harap pubg perketat kn security ni .... pendapat lh salah harap btl kn aq
Neo Destiny
Klu dh noob xyah pakai cheat anjir
azri isa
Anjay, kenapa aku kena band padahal aku Tak main hack/cheat
jimmy neutron
mobile legend pun byk gila skng
Syafi Lanz
Pubgm permainan battleroyale paling popular? Lawak apakah ini T.T
142 years ago
Jalan berlubang kat rawang,sg buloh,kepong,paya jaras memang bole buat padang golf...
HeiSei
nape x buat video pasal CES minggu lepas