Buang Aplikasi Ini Di Facebook, Anda Sedang Diperhatikan

Pernah ke korang tengah scroll-scroll Facebook, tiba-tiba terkeluar barang yang korang nak? Jadi dalam tips Gajet harini kami menerangkan bagaimana Facebook menjejak korang dengan memaparkan iklan-iklan dan cara untuk elak dijejak dengan iklan-iklan yang tak relevan.

Setup Video
Camera:
https://invol.co/cl1ocqw
https://invol.co/cl1octp
Lens:
https://invol.co/cl1ocu0
https://invol.co/cl1ocuy
Lighting:
https://invol.co/cl1ocvp
https://invol.co/cl1ocwi
Microphone:
https://invol.co/cl1ocxw
https://invol.co/cl1od16

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/
Twitter:
https://www.twitter.com/officialwisermy

Penyampai & Editor video:
https://www.instagram.com/mohd.afi_q/

Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgOi7x1DYXZUTurkigWkFg/videos
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJxPtWIXxpSkRGG4nRd3cw

#Facebook
Komen
FikzxGamingツ
Power facebook nih😂
empire ewan
Smua org dh kongsi
DATA tnpa kite smua SEDARI...

nk tk nk terpaksa....
.tpi mudah keje tk yh main FB...settle
Black White
bukak shopee..search iphone tibe ii keluar iklan kat youtube pasal shopee ngn iphone
ismedulampetai
yg penting iman... tahan diri dari segala godaan... x tahan... abes bakor duit..
muhammad arif12
Takpe perhatikan jela aku yg single ni 🙃
Muhammad Amru
"minyak belacak boleh membesarkan hingga sebesar belut" siot betul HAHAHAHA
DudeFlawed
Bukak netflix, tgk citer 'The Social Dilemma'

Then you'll get a clearer picture of how of all this works..
NIGHT RUNNERS
Konspirasi wahyudi
AMEERULFAIZ HALBART
Ruangan pencarian tu
pijesz
'korang' tu sebenarnya produk Facebook.
The HanaStellaa
3:29 Pernah 😂 Malu kot tetiba ternampak iklan tu, sedangkan tak pernah search pun-- Kalau kat ig macam mana pulak? Saya tak main fb 😂
Mohd Fadhzil
Hi Wiser. Tlg buat 1 video ttg perbezaan beli iPhone di kedai-ii yg authorized & juga dari org yg menjual melalui Ig, Fb, Freelancers, Review-ii dari laman. Sebab keliru juga. Diorng cakap iPhone ori tapi iPhone 12 Pro boleh didpt dgn harga murah sdgkn harga dkt kedai yg authorized mmg harga pasaran. So trtnya-ii perbezaan dia. Minta pencerahan supaya org di luar sana dpt bezakn iPhone yg dibeli trmasuk la saya.
Muhamad hafizi
Pls review Samsung galaxy m31 🥺🙏🏻
email aku
Mudah.my lagi laju dia punya iklan kat fb. Ko search je kat mudah. Kompom lepas tu keluar iklan kat fb.
Aiman Daniel
Bang saya pernah jumpa acc ablo abang tapi saya rasa tu fake😂
MegaRezki Printing
Content bosan lah mcm ni.. benda yang dah lama orang tahu.. wiser .. be more wise.. ... This is my favourite channel......
Amin Nazari
Kenapa video Wiser masih appear ek? Dah unsubs lama dah dan dah lama tak tengok Wiser, pun masih keluar jugak. Ish!
Zul Hafiz
Kalau off kan location agak² fb dapat detect tak??
Amir Iqhwan
Marah Najib asadok kalau tgok ni.. hahaha
Rain Bow
Tengok Youtube Facebook Keluar Iklan Face book 😂