Mana Lebih Sedap? POCO F3 atau POCO X3 Pro?

Baru-baru ini Pocophone melancarkan peranti flagship killer dari mereka iaitu Poco F3. Dan untuk memudahkan kerja korang untuk memilih model Poco mana yang menjadi tambatan hati, meh layan perbandingan dua model Poco ni.

Beli Poco X3 Pro:
Shopee: https://invol.co/cl3dc0k

Beli Poco F3:
Lazada: https://invol.co/cl3420e

Penyampai: https://www.instagram.com/mohd.afi_q​
Suntingan: https://www.instagram.com/mohd.afi_q​

Setup Video:

Canon EOS 80D
https://invol.co/cl1ocqw​​
https://invol.co/cl1octp​​

Canon EOS RP
https://invol.co/cl2wujs​
https://invol.co/cl2wuk2​

Canon EOS 200D
https://invol.co/cl2wul3​
https://invol.co/cl2wull​

Sigma Art Lens18-24mm f/1.8
https://invol.co/cl1ocu0​​
https://invol.co/cl1ocuy​​

Sigma 24-70 f/2.8
https://invol.co/cl2wuly​

Andoer Studio Soft Box
https://invol.co/cl1ocvp​​
https://invol.co/cl1ocwi​​

Nanlite PavoTube II 6C
https://t.productlink.io/a141ikt​​
https://t.productlink.io/a141iks​

Saramonic UWMic 9
https://invol.co/cl1ocxw​​
https://invol.co/cl1od16​

Saramonic VMicLink5
https://invol.co/cl2wumr​
https://invol.co/cl2wun2​

Manfrotto 190
https://invol.co/cl2wuni​
https://invol.co/cl2wunt​

Manfrotto Fluid Head MVH500AH
https://invol.co/cl2wuo4​
https://invol.co/cl2wuoj​

Mari join Wiser Army
Website:
https://wiser.my/​​
Facebook:
https://www.facebook.com/wiser.my​​
Instagram:
https://www.instagram.com/wiser.my/​​
Twitter:
https://www.twitter.com/officialwisermy​​

Channel lain
Inside Wiser:
https://www.youtube.com/channel/UCFgO...​
Wiser Plus:
https://www.youtube.com/channel/UCIJx...​

#BaikBeliPoco
Komen
Mohd Fadzil Nordin
dh la gaming sedap camera lawa ..gila la xiaomi 2 minngu lagi aku ambek
mohamad fuad
Banyak sangat pilihan. Bleh suggest tak mana yang paling ok utk bajet 2000 ke bawah? Kalau bleh yang rakaman video stabil dan chipset bagus
Safyan Sohaimi
Ni nak kerja lebih ni ....doakan safyan dapat beli poco F3
Sii Banjayy
Poco f3 takde stabilizer ka
barua XD
Yg beli poco NFC rugi gila
Nur Anis Athirah
Poco x3 pro dh ada kat pasaran ka??
Juni Muhidin
Poco x3 pro lebih baik dari redmi note 10 pro , klo nak gaming , dahlah ambil realme GT
H.Z
Tak boleh nak racun aku lagi dah. F3 is confirmed
Hilman Nh
Nak tanya agak2 poco f3 akan keluar poco f3 pro ke?
kkungie96
kat mana lagi boleh beli poco ni selain dekat lazada and shopee
Wayne Teo
Mula mula memang cantik amoled screen , lepas burn nanti muka pula cantik...
Mustaqim Muhamad
Function poco f3 camne ek?
batuladong7
Mi 11 lite vs redmi note 10pro
Zhafran Azhar
Poco x3 pro ni tarik line problem lg tak?
Ritha Rosli
Dah beli poco x3pro baru 2 hari setakat ni okey jer.. tp ade getar kat belakang
Arif Ishak
disebabkan pocophone f1 aku ni pon dah lama. 2 tahon dah pakai. walaupon takde masalah lagi. aku tetap nak tukar ke poco f3.
Isaac Lahey Otzmann
Just want add more excitement about the F3 ,.. watching porn on Amoled screen would be fantastic! Go buy it now!
Ikmal Hassan
1 je aq keciwa dgn poco f3 ni sbb dia x guna indisplay fingerprints 😭.... yg lain2 mmg terbaik sgt weiii
Loc7hart F
Pening nak order tak boleh. Xiaomi Lazada sekarang takde stock pulak.
Remy Kedah
Poco f3 ade 5G terbaik